14. kolo
04.12.2005 20:35 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

US Lecce - AS Řím 2:2

Fotbalisté AS Řím na stadiónu posledního Lecce po poločase vedli 2:0, nakonec si však odvezli jen bod. Domácí totiž dvěma góly během sedmi minut vyrovnali a stálo při nich i štěstí, hosté dvakrát trefili brankovou konstrukci.

Římané, kteří postrádali útočné duo Montella - Totti, byli v první půli jasně lepší. Jak asi bude úvodní pětačtyřicetiminutovka vypadat, to napověděl hned v první minutě Tommasi, který první šanci zápasu zakončil nad. Ve 20. minutě už hosté vedli, Taddeiův dlouhý pas našel Antonia Cassana, ten si všiml gólmana Sicignana daleko z branky a z hranice šestnáctky jej přehodil - 0:1.

Další příležitost zahodil Nonda, dožadování se penalty po údajné Vučiničově ruce bylo marné, minutu před přestávkou už druhá branka přišla. Cesare Bovo vypálil zdálky, míč se odrazil od Shabaniho Nondy a skončil v síti - 0:2. Ještě před přestávkou mohl třetí gól přidat Cassano, proti jeho akrobatické střele se však vyznamenal Sicignano.

Ve druhé půli se však hosté nestačili divit. V 51. minutě poslal Valdes za obranu Giuseppe Cozzolina a ten se nemýlil - 1:2. Za šest minut Doni neudržel ránu Cassettiho, za dorážkou se hnal Vučinič a byl faulován Chivuem, což sudí Rizzoli ocenil pokutovým kopem. K tomu se postavil sám Mirko Vučinič a poslal Doniho na druhou stranu, než kam mířila jeho střela - 2:2.

Hosté se brzy oklepali a mohli znovu získat vedení, Cassano a Bovo však trefili jen dobře postavené tyče Sicignanovy branky. Stejně skončila i na druhé straně střela Konana, žádný další gól už nepadl. Po prvním poločase nebylo o vítězi moc pochyb, ale po přestávce se vše změnilo a Lecce vybojovalo cenný bod, i přesto zůstává poslední. Římské AS je deváté, včetně Poháru UEFA nevyhrálo už pět utkání v řadě.

Autor: Petr Starý

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Totti

Myslim ze to dnes zvladnem,venku se nam dari a Lecce bude rozklepane.Tipuju 3:0 pro AS...

Reagovat
HOST*PeteKiller

JJ Souhlasím, ale řekl bych tak 2:0

Reagovat
HOST*

Nedá se někde na netu sledovat online?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele