3. kolo
18.09.2005 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - AC Milán 2:1

Zápas mezi Sampdorií Janov a AC Milán začal lépe pro favorita z Milána. V 18. minutě obešel Gilardino nejprve jednoho obránce a v následné situaci tváří v tvář brankáři zachoval kanonýr v barvách Rossoneri chladnou hlavu - střelou do rohu branky poslal poraženého finalistu posledního ročníku LM do vedení. Ještě před poločasem ale srovnal skóre Bonazzoli, který pohodlně doklepával do brány míč odražený od tyče. V 58. minutě domácí dokonali obrat, Tonetto zužitkoval přihrávku Diany a nikým nehlídaný překonal brazilského gólmana Didu. Trenér Milána, Carlo Ancelotti, poslal v 80. minutě na hřiště třetího útočníka, Christiana Vieriho, ale ani toto střídání neznamenalo alespoň vyrovnání, a tak si milánské AC veze z Janova překvapivou porážku 1:2.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dufam ze AC prehra

Reagovat
Shevchenko

dufas spatne

2:0 (Sheva,Kaka)

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

hh vtipkujes?ze 2:0 jedine ze im rozhodca bude piskat co asi aj tak bude

Reagovat
Shevchenko

hhh (sorry za ten vysmech) ale po 30. minutach vedem 1:0 (18. gila)

Reagovat
smazaný uživatel

haha a v 38 minute 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

haha a v 58minute 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

pre sampdoriu

Reagovat
smazaný uživatel

hh AC opet dokazalo aky je dobry tym

Reagovat
HOST*George

Buzeranti tupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele