11. kolo
05.11.2005 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Inter Milán 0:0

Zápas dvou rozdílných poločasů byl k vidění na deštěm skrápěném Olympijském stadiónu v Římě, kam k souboji s Laziem přijel ambiciózní Inter Milán. Zatímco v tom prvním měli navrch domácí, po přestávce byli lepší hosté. Bezbranková remíza sice zklamala diváky, byla však zřejmě zasloužená.

Inter si první, ale také poslední šanci první půle vypracoval ve 13. minutě. Po rohu hlavičkoval Adriano, ale trefil jen svého krajana a spoluhráče Cambiassa, od něhož se míč odrazil mimo. Hned poté se na dlouhou dobu přesunula pozornost na druhou stranu, před branku Julia Cesara. Po přiťuknutí Panděva se do gólové šance dostával Rocchi, na poslední chvíli ho však skluzem obral jeden z obránců. Největší příležitost úvodní dvacetiminutovky pak zlikvidoval Julio César, když na roh vyrazil střelu svého jmenovce Rodrigueze Cesara.

O pět minut později rozhodčí domácím neuznal zřejmě regulérní gól - Cesarovu hlavičku dopravil do sítě Panděv, ale radost zkazila píšťalka, která signalizovala Cesarovo strkání. To však televizní záběry neprokázaly. Akce Cesara a Panděva přinesla později i další neproměněnou šanci, Cesarův centr našel u vzdálenější tyče Firmaniho a ten hlavičkoval do boční sítě. Ve 37. minutě skončil zápas pro hostujícího Sinišu Mihailoviče, kvůli zranění musel střídat a na zápas se svým bývalým klubem nebude vzpomínat příliš v dobrém.

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy jako vyměněné, útočná iniciativa se přesunula na kopačky hráčů Interu. Hned po dvou minutách vyslal Pizarro Martinse, ten šel sám na bránu, přehodil vybíhajícího Ballottu, ale mířil těsně vedle. Nigerijský útočník byl v další šanci v 67. minutě, obešel dva soupeře, kteří podklouzli na mokrém terénu, ale pak, pár metrů před brankou, uklouzl při pokusu o střelu i on a Ballotta mu míč sebral. I poslední příležitost zápasu měli hosté, Figův přetažený centr našel volného Cambiassa, ten však ve velmi dobré pozici hlavičkoval mimo.

S výsledkem nemůže být spokojena ani jedna strana - Lazio dominovalo první půli a dalo neuznaný regulérní gól, Inter mohl o svém vítězství rozhodnout v závěru, ale nakonec opět ztratil body a zatím to vypadá, že to s jeho ambicemi na titul dopadne stejně, jako několik posledních let.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

To nemá Inter šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že sa ukazuje krásna remízka iba ak by Morratiho chlapci začali poslúchať trénera tak by som veril Interu

Reagovat
HOST*george

blbecci INTER dnes vyhraje tovam garantuji

Reagovat
HOST*

ty si debil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele