9. kolo
26.10.2005 20:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

SS Lazio - Chievo Verona 2:2

Lazio dominovalo první půli, v prvních dvaceti minutách měl dvě šance makedonský útočník Goran Panděv, v obou případech pálil nepřesně. Po půlhodině byl v akci opět Panděv, ale tentokrát hlavou přihrál Rocchimu a ten otevřel skóre. Tommaso Rocchi mohl krátce před přestávkou zvýšit, jeho střela však těsně minula tyč.

Druhý poločas byl zcela jiný, navrch měli hosté. Aktivita se jim vyplatila hned po dvou minutách, Loranzo D'Anna naskočil na rohový kop a vyrovnal. Na druhé straně sice hlavou těsně přestřelil Rocchi, ale v útočení pokračovali především hosté. Sanmarco ještě ve velké šanci neuspěl, v 66. minutě už byla akce úspěšná. Do nepozorné obrany domácího týmu pronikl Sergio Pellissier a poslal Chevo do vedení.

Hosté svůj náskok bránili úspěšně až do devadesáté minuty. Rocchiho střelu rukou zblokoval D'Anna a rozhodčí nemohl jinak, než nařídit penaltu. Chladnou hlavu prokázal Massimo Oddo, kvůli svým spoluhráčům, kteří předčasně vběhli do šestnáctky, musel exekuci opakovat, i napodruhé však byl úspěšný a zařídil svému týmu alespoň bod.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele