11. kolo
06.11.2005 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Parma FC - US Lecce 2:0

Katastrofální výkony Lecce pokračují, venku nejenže zatím nebodovali, ale dali jediný gól. Čekání na výhru venku je už téměř nekonečné, ta poslední přišla 30. ledna. Střelecká impotence se bývalých svěřenců českého kouče Zemana drží už pět kol, poslední branku Lecce vstřelilo před více než měsícem při svém jediném vítězství sezóny nad Cagliari.

Parma se naopak dočkala druhé výhry v sezóně, i když ta se nerodila snadno. Už ve třetí minutě sice tyč olízla střela domácího Marchianniho, pak se však míče na dlouhou dobu ujali hosté. Šance měli Cozzolino a Ledesma, ale neuspěli, a tak přišel trest. Pod tlakem hrající Parma se ve 30. minutě dostala do vedení, Morfeo parádní přihrávkou vysunul Marca Marchianniho a jeho střela skončila v síti - 1:0. Obdržený gól utnul převahu hostů a ti mohli inkasovat ještě jednou, Brescianovu střelu na poslední chvíli zblokoval Stovini.

Další ránu dobře hrajícímu Lecce zasadil pět minut po přestávce Domenico Morfeo, když z přímého kopu ze 20 metrů vymetl horní růžek za zády marně se natahujícího Sicignana. Snaha hostí byla tatam, naopak v 55. minutě mířil mimo domácí Grella, v 72. minutě Sicignano vytáhl další povedený přímý kop, tentokrát z kopačky Bresciana. V poslední šanci zápasu selhal v nastaveném čase hostující Vučinič, jeho střelu zblízka stačil vykopnout z branky Bucci.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele