3. kolo
17.09.2005 20:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Inter Milán - US Lecce 3:0

Inter po středečním vítězství v LM nad Artmedií Bratislava doma hostil Lecce, od kterého mohl podobně jako od slovenského soupeře čekat defenzivní hru. Hostům se dařilo držet čisté konto jen do 25. minuty, kdy skóre otevřel nigerijský kanonýr Martins. Za čtyři minuty zdvojnásobil vedení domácích z malé vzdálenosti Stankovič. V 79. minutě odstoupil Martins, místo kterého přišel Cruz, a ten po pár minutách pobytu na hřišti pečetil na konečných 3:0 pro Inter.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (18)

Přidat komentář
HOST*Simon Gagne 12

Inter vyhraje jak tento zápas tak i celou ligu a v lize mistrů dojde do finále kde ale narazí na Real a bohužel pro jednoho mého kámoše vyhraje jenom titul v uvozovkách. Adriano bude nejlepší střelec SERIE A. Tedy pokud se nezraní.Jedinou slabinu Interu vidím v brankáři.(příspěvek od fanouška Realu jaej má názor na SERIA A zdar pánové

Reagovat
HOST*Vitus Urbo

Šašku Letos ani real anin Inter nic velkeho nevyhrajou ještě je prostě przo. Real se musí zotavit ze špatneho vedení a inter si ještě musí počkat.

Reagovat
HOST*

Jdi s tim posranym realem a interem do prdele jsou to sračky.Ligu vyhraje AC sice juve je konkurent ale na AC nemá nikdo v Serii A a ani na celym světě.

Reagovat
HOST*dida.ac

Tak to máš kurva recht kámo.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci sa uvedomte ze AC MILANO ved oni nevedia hrat futbal.o tytul sa pobyje jednoznacne JUVENTUS A INTER MILANO.

Reagovat
Shevchenko

DOBRÝ VTIP

skvělý výkon hoši budu vám fandit, ať budete druzí

Reagovat
HOST*Vitus Urbo

Promiň ale AC prostě není lepší než Juventus a vubec není nejlepší na světě to se vzpamatuj:) Jestli letos vyhrajou titul tak jenom proto že Juve dá přednost LM a to dá!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nevím, ale letos to bude v Serii docela vyrovnaný. Ale mými favority jsou Juventus a Inter. AC podle mne neposílilo úplně nejideálněji A v první pětce bych rád viděl i Fiorentinu, kádr na to maj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je paráda

škoda že se Adri netrefil, ale to přijde:o)

Reagovat
HOST*interista

je tam silna trojka AC, Inter a Juve ale pozor na ostatni .pokud jde o kanonyra tak jedine martins . Inter ma slabinu v trenerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini a slabina? hmmm. tak to si trochu mimo.

Reagovat
Jajinek

Jak muzers rict ze je Mancini slabina - podivej se jak to bylo za Zacheroniho...no hruza.Loni pod mancinim jsme nebyli horsi ani v jednom zapase nez nas souper (krome 37.Kola se Sampdorii a odvety Lm s Ac)...Bohuzel jsme casto remizovali...Doufam ze letos to uz bude lepsi bodove.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je super. remizy su preto, lebo zacal budovat tym a to chvilu trva. najprv obrana a potom utok. moc neinkasovali a casto remizovali a klucovy hrac ofenzivy bol casto zraneny.Adriano. myslim, ze nejaky cas a este posilnenie neiktorych postov a bude to velmi schopny a uspesny tym

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak...

Reagovat
Jajinek

Myslim ze to posileni prislo uz letos (Solari, Julio Cesar, Figo, Pizarro a hlavne Samuel), kadr uz nema slabinu az snad na post leveho beka (Favalli ani Wome nejsou spicka), tak doufam ze zautocime na Scudetto nebo finale LM.Myslim ze si to jako fanousci Interu uz zaslouzime...

Reagovat
HOST*interista

mancini neni spatnej ale podivejte se ktri borci trenuji italskou spicku nic na plat ale ti uz neco dokazaly. muzem jen doufat ze je mancini bude nasledovat jestly jsou odpadlici z realu posily se teprve ukaze, ale jinak si myslim ze inter ma na vic nez jen na italskej pohar.

Reagovat
smazaný uživatel

pozri sa hlavne na Manciniho vek a kolko mal casu toho dosiahnut. Ani skuseny trener nie je vzdy dobry trener a mlada krv, nove trenerske metody a chapanie sucasneho stavu futbalu, lebo hrac, ktory len nedavno skoncil to vidi najlepsie, by mohli byt uzitocne a podla mna to pomaly ale iste dokazuje

Reagovat
HOST*interista

jo v tom mas pravdu ja to nerek ale taky si to myslim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele