17. kolo
21.12.2005 20:30 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Inter Milán - Empoli FC 4:1

Inter Milán ukončil letošní rok hořkosladkým vítězstvím nad Empoli. Předpoklady se vyplnily a domácí jednoznačně zvítězili, ovšem nepříjemné zranění Brazilce Adriana fanoušky modročerných příliš nepotěšilo.

Adrino se v posledních zápasech začíná konečně pravidelně trefovat a i v tomto utkání začal výborně, když poslal Inter do vedení už ve 4. minutě. Radosti z vedoucí branky si však moc neužil. Ve 13. minutě se hrozivě hlavou srazil z Andreou Raggim. Po dlouhém ošetření se Adriano ještě pokusil o návrat do utkání ale v 18. minutě se nechal vystřídat. Do hry naskočil Julio Cruz.

V sestavě Interu nahradil potrestaného Ivana Cordobu Nicolas Burdisso a Santiago Solari, Dejana Stankoviče. To byly jediné změny po minulém vítězství 4:0 nad Regginou. Po úvodním gólu, kdy Cambiasso zleva vytřelil a Adriano pohotově dorážel (jeho 15. gól v této sezoně), se do hry dostal Cruz, který těsně před přestávkou unikl obraně a rozvlnil soupeřovu síť podruhé. Jeho spolupráce s Cambiassem mohla v 53. minutě přinést třetí gól, ale nebyla úspěšná. Naopak v 64. minutě Vannucchi, který nahradil Stefana Lucchiniho, zaskočil trochu rozhozenou obranu Interu a snížil po skvělé práci Christiana Riganoa na 2:1. Naděje Empoli na návrat do utkání ukončil Luis Figo. Bývalý záložník Realu Madrid se dvě minuty po gólu hostů dostal do šance, kterou mu ve spolupráci s Cambiassem připravil Martins. Nemýlil se a vrátil Interu dvougólový náskok.

Hosté se již na výraznější tlak nezmohli a Martins mohl těsně před koncem opět po výborné práci Estebana Cambiassa završit na konečných 4:1. Inter si i nadále drží výbornou výkonnost a na Juventus, který proti Sieně nezaváhal, ztrácí stále 8 bodů.

Autor: Vít Urban

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*

leite ty úchyle

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez zkurvisine.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by další výhra....

Reagovat
HOST*PeteKiller

To těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Co těžko? Dává se "reagovat".

Reagovat
smazaný uživatel

Adri dal gól a zase se zranil.

Reagovat
HOST*vilidili

Inter jede,ale chudák Adriano.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele