9. kolo
26.10.2005 20:30 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Inter Milán - AS Řím 2:3

Hosté z Říma začali na San Siru překvapivě velmi aktivně a od začátku zatlačili Inter do defenzívy. V desáté minutě vyslal varování nad branku Cufre, o minut později už AS vedlo. Taddeiův centr sice směřoval k brankáři Juliu Cesarovi, ale Vincenzo Montella byl rychlejší a doklepl míč do sítě. Domácí se probudili a za deset minut mohl vyrovnat Verón, na Cambiassův centr však vyběhl příliš brzo a akci zastavil praporek pomezního.

Ke vstřelení další branky byl blíže Inter, brankovou konstrukci trefil Julio Cruz, jenže šance byly i na druhé straně. Také Alessandro Mancini trefil tyč, ve 29. minutě však už Francesco Totti zvýšil na 2:0, když pěkným obloučkem zaskočil domácího gólmana. Hosté byli na koni a jen zásah Waltera Samuela zabránil Montellovi v přidání třetího gólu.

Do druhé půle v dresu Interu naskočil Adriano, ale než se stačil rozkoukat, prohrával jeho tým o tři branky. Materazzi ve vápně fauloval Montellu a Totti s přehledem proměnil penaltu - 0:3. Na Nerazzuri čekala spousta práce, ale ti se nevzdávali. Zabydleli se na polovině soupeře a snížit mohl Cruz, jeho střelu však z brankové čáry vykopl Perrotta.

V 67. minutě se domácí dočkali, Adriano si postavil míč k přímému kopu 25 metrů od branky a nádhernou střelou nedal brankáři Donimu šanci - 1:3. Za deset minut už to bylo jen o jeden, Doni neudržel zpětnou hlavičku od Chivua a Adriano zblízka dorazil - 2:3. Nervózní závěr zápasu však už vyrovnání pro Inter nepřinesl, poslední "akcí" zápasu tak bylo vyloučení Veróna a Tottiho, kteří si v 90. minutě cosi vyříkávali daleko za hranicemi fotbalových pravidel.

Autor: Petr Starý

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*michal

nakopejte těm Římanům prdel,Totti do hnoje

Reagovat
HOST*

Ty jeden čuraku. Podivej se někdy na zápasy na Stadiu Olimpicu. Takovou atmosféru nikde nezažiješ.

Reagovat
HOST*

co sem pleteš atmosféru,a co to slovo na č to to numíš napsat jinak

Reagovat
HOST*Petan

Totti na hrad!!!!A ty do prdele debile!!!!!!

Reagovat
HOST*

as řím je nejlepší

Reagovat
HOST*Pettan

Ty čuráku neurážej Tottiho nebo si tě najdu!!!!At žije Řím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele