7. kolo
16.10.2005 20:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Cagliari Calcio - AC Milán 0:2

Stadión v Cagliari byl loni téměř nedobytnou pevností, zvítězit tam dokázali jen hráči AC Milán a nováček ze Sardinie se těšil z dobrého umístění ve středu tabulky, které mohlo být i pohárové, kdyby nepřišel špatný závěr sezóny. Letos se Cagliari trápí, v tabulce je předposlední, ale doma první tři zápasy neprohrálo. Až teď, a opět s AC Milán.

Rossoneri na nic nečekali a kurs k tříbodovému zisku nabrali hned po 26 vteřinách. Alberto Gilardino se sice v pokutovém území ocitl v obležení čtyř protihráčů, ale dokázal se jich zbavit a poslal míč za šokovaného Cariniho. Vyrovnání mohlo přijít po nedorozumění Serginha s Didou, kdy prvně jmenovaný vybíhajícího gólmana přehlavičkoval, ale míč místo do prázdné brány zamířil těsně vedle tyče.

Ve 27. minutě hosté pojistili své vedení a opět ke gólu přispěla špatná obrana. Nechala totiž trestuhodně volně projít Ševčenka, na jehož ránu si sice Carini sáhl, ale zabránit jí v cestě do sítě nedokázal. Pro Cagliari, které v dosavadních zápasech dalo jen čtyři góly a má druhý nejhorší útok v lize, tak bylo prakticky po zápase. Dida v brance milánského týmu si zachytal už jen dvakrát, v první půli ho otestoval Espozito a po změně stran Suazo.

Milánští ve druhé půli v pohodě bránili své vedení, třetí gól mohl v 70. minutě přidat střídající Kaká, radost mu však skvělým zákrokem zkazil Carini. Na posledních pár minut se na hřiště podíval také uzdravený český reprezentant Marek Jankulovski, pro nějž to byl první start v dresu AC Milán od letního přestupu z Udinese. Rossoneri tak zůstali druzí a dál stíhají Juventus, Cagliari je bez výhry stále předposlední.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
Shevchenko

výhra 2:0! Cagliari doma ještě neprohrálo ale ani nevyhrálo. V minulé sezóně jsme byli jediný tým, který je u nich na Sardinii porazil.

Takže:

FORZA MILAN!

Reagovat
HOST*

FORZA MILAN!!!

Reagovat
HOST*Jan

Pořádam zájezd minibusem na Serii A: 6.11.05 v 15:00 SAN SIRO zápas AC MILAN - Udinese. Kdo by měl zájem tak mi piště na email napíši více!

acmilanweb@seznam.cz

Reagovat
Shevchenko

SUPER! je poločas a vedeme 2:0 (1. Gilardino, 27. Shevchenko)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele