8. kolo
23.10.2005 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Řím - SS Lazio 1:1

Tradičně vyhrocené římské derby mělo i tentokrát svůj nefotbalový incident, čtvrt hodiny před koncem byl mincí hozenou z hlediště zasažen rozhodčí Gianluca Paparesta. Po krátkém ošetření mohl naštěstí pokračovat. Utkání začalo s překvapením v obou brankách, v té domácí dostal před jedničkou Curcim šanci Brazilec Alexander Marangao Doni a odbyl si svůj debut v Serii A, na druhé straně se při rozcvičce zranil Peruzzi a hájit branku tak musel 41letý veterán Marco Ballotta.

V úvodu první půle se šance střídaly na obou stranách, na Tottiho přímý kop mířící těsně mimo odpověděl střelou do Doniho náruče Rocchi, Totti pálil nepřesně i po pěkné narážečce s Taddeiem a stejně si vedl ve 27. minutě i Liverani na druhé straně, když poslal přímý kop těsně vedle tyče. Domácímu AS se větší aktivita vyplatila pět minut před odchodem do kabin, kdy Totti po přihrávce Taddeie unikl ofsajdové pasti a překonal Ballottu. O okamžitou odpověď se pokoušel Oddo, ale z přímého kopu neuspěl.

Po přestávce mohli domácí dvakrát zvýšit, Chivu ani Montella se však mezi tyče netrefili. Na druhé straně dva pokusy Rocchiho zblokoval Chivu, ale do třetice už se útočníkovi Lazia zadařilo. Naskočil si na parádní Cesarův centr a hlavou vyrovnal. Po dalším přesném centru Cesara hlavičkoval mimo Behrami, deset minut před koncem neuspěli na druhé straně Totti a Panucci.

Ve snaze vstřelit vítězný gól měli trochu navrch domácí a tři minuty před koncem měl velkou příležitost střídající Nonda, z hranice vápna však přestřelil a body se tak na Olympijském stadiónu dělily.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*PeteKiller

Roma - Lazio 2:0 Totti, Panucci

Reagovat
HOST*

AS Řím nesnáším jen kvůli tomu,že je tam ten buzík Totti(fotbalista dobrej,ale má vypatláno) AS is shit

Reagovat
HOST*

Jedinej kdo má vypatláno seš možná ty...

Reagovat
HOST*Juve

Hele ty asi fotbal nehraješ co,protože kdyby jsi ho hrál nebo tomu rozuměl tak víš žen to co dělá ten idiot za prasárny neni ani možný(plive,zákeřně fauluje ............. ),ale jinak je normální

Reagovat
HOST*michal

No jo vám se to vytahuje už třetí sezonu hrajete v dolní polovině sezony,tuhle sezónu jste na "krásnym" 14.místě,stejně je jasný že SCUDETTO bude mít JUVE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele