11. kolo
06.11.2005 15:00 CET
5 : 1
(3:0)

Reportáž

AC Milán - Udinese Calcio 5:1

Hosté se museli obejít bez jedničky mezi tyčemi, zraněného De Sanctise nahradil Gabriele Paoletti a nevedl si příliš dobře. A že to bude zápas k zapomenutí, to napověděla i 15. minuta, kdy odstoupil zraněný Obodo.

Kouč milánských Carlo Ancelotti postavil do útoku Inzaghiho s Gilardinem a to se ukázalo jako dobrý tah. Alberto Gilardino po třiadvaceti minutách rozvlnil síť, ale rozhodčí gól neuznali kvůli ofsajdu, který pravděpodobně nebyl. Nicméně Gilardino se už za dvě minuty mohl radovat, po přihrávce od Inzaghiho neměl s překonáním Paolettiho potíže.

Udinese se první příležitosti dočkalo po půlhodině hry, kdy pálil Sensini, starosti však Didovi nepřidělal. Ty měl naopak na druhé straně Paoletti, poradil si se střelou Serginha, ale na ránu Clarence Seedorfa z hranice vápna byl krátký. I tentokrát přihrával Inzaghi. V další šanci byl Kaká, jeho střelu zblokoval Felipe, ještě do přestávky se však z přímého kopu trefil Andrea Pirlo a bylo v podstatě rozhodnuto.

Druhý poločas nebyl v ničem jiný, AC Milán pokračoval v ofenzivním představení a za sedm minut se po centru Serginha trefil opět Gilardino. V 61. minutě sice Gattuso ve vápně fauloval Vincenza Iaquintu a sám postižený snížil z penalty, ale na zdramatizování či dokonce obrat to rozhodně nevypadalo. Naopak, v 78. minutě přidal pátý gól domácího týmu Kaká, jehož parádně vysunul Serginho.

AC Milán si připsal osmé ligové vítězství v řadě, doma zatím neztratil ani bod a v tabulce zůstává tři body za Juventusem. Naopak hráči Udinese už čtyři kola neslavili tříbodový zisk a zůstávají ve druhé polovině tabulky.

Autor: Petr Starý

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Forza MILAN!!!

Reagovat
HOST*michal

1:2 věřím,že se už konečně Iaquinta rostřílí a zajistí Udine vítěztví

Reagovat
smazaný uživatel

keď si Miláno povie že to vyhrá tak to vyhrá tu si myslím že prekvapenie nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

To musel byt mač.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele