základní část, 34. kolo
01.05.2005 15:00 CET
5 : 3
(2:1)

Reportáž

US Lecce - SS Lazio 5:3

V Lecce byly k vidění velké věci. Po sedmi zápasech bez výhry přišlo pět gólů do sítě Lazia a v tabulce posun do klidného středu tabulky. Skóre otevřel už v páté minutě z penalty Samuele Dalla Bona. První poločas jinak nevypadal na gólovou přestřelku, vyrovnání přišlo až po půlhodině, kdy Tommaso Rocchi vyzrál na ofsajdovou past a překonal gólmana Sicignana. Už to vypadalo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, ale ve druhé minutě nastavení překonal Peruzziho Mirko Vucinic.

Ambice Lazia krátce po změně stran zdánlivě poklesly, protože se Aparecido Cesar nechal vyloučit za protesty, ale oslabení hostům paradoxně pomohlo. Během následujících deseti minut totiž Tommaso Rocchi zkompletoval hattrick a Lazio vedlo. Domácí si vzali ponaučení, šli také do deseti, když se Dalla Bona odporoučel do sprch po faulu na Manfrediniho, a i oni dokázali otočit. O pět minut později totiž svým prvním gólem v Serii A vyrovnal Souleymane Diamoutene a v následujících minutách po Rocchim dosáhl hattricku i Vucinic. Nejprve těžil z Valdesovy přihrávky a na 5:3 završil parádně zahraným přímým kopem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele