základní část, 21. kolo
30.01.2005 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*Maniac

I když mam AC Milan docela rád natomhle stadióně už tuhle sézónu remízoval.Sice proti Interu, ale myslim že to bude remíza zas.1:1

Reagovat
Mr.Jindros

Po Livornu další bodová ztráta.

Reagovat
HOST*JANO

CHlapci prepacte,ale Vam to musi pekne jebat!Keby si mal rad AC,tak taku haluz nenapises.Pozri sa do tabulkya zistis ze zposlednych 5 vzajomnych zapasov AC vzdy vyhral.V poslednych 4 domacich zapasoch nasukal AC superom spolu 18 golov. A to je dost co povedat.Ale ty si asi fanda Juventusu. AC si uz nemoze dovolit zakopnut a ja len lutujem BOLOGNU.4-0.A ver mi ze AC scudetto vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Teď si mě urazil.Juventus nenávidím stačí si přečíst příspěvky k tomuhle zápasu.Ale nejvíc fandim Udinese, takže podvědomě doufam v Milánskou a HLAVNĚ JUVENTUSKOU ztrátu.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to pod bráchovym loginem.

Reagovat
smazaný uživatel

Si byl chytrý a jak to dopadlo

Reagovat
HOST*JANO

Takze sorry.A na stranke JUVE.pisal uz tvoj brat?Ale aj tak smola.Tvoje Udine nadalej tape!V juventuskou stratu verim aj ja,ale MILAN to je dnes tutac.MILAN je naj... ale ak tvoj bracha fandi JUVE a ty nie,tak to musite mat doma rusno co?A nechapem preco este vela ludi co tu pisu nemaju radi P.NEDVEDA.

Reagovat
HOST*Maniac

Možná je to proto, že se vzdal reprezentace a ještě k tomu tak že řek že je zraněnej a nemůže hrát a přitom za Juve hrál.

Reagovat
HOST*JANO

Pavel je uz starej a mozna vie ze si uz fotbal na profesionalnej scene moc nezahra.Podla mna je to normal,ze chce karieru ukoncit v Juve.Tam mu idu aspon prachy.Myslim ze ak sa vrati este do repre tak uz len naskoci rovno v nemecku na sv.sampionat.CHudak ma smolu na zranenia,tak sa hce setrit.Ale aj tak to co spravil pre vasu repre,si nezasluzi aby ste o nom takto pisali.

Reagovat
smazaný uživatel

TAk to určitě. To bychom byli dost blbí, abychom hráli celou dobu bez něj a pak ho pustili na MS To teda ani náhodou, co si nevybojuje, to mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

HUPS podruhé.

Myslím, že je rozhodnuto.

Reagovat
HOST*JANO

Takze dnes si to Milan dojebkal nacisto.Myslim ze tu to je uz podobne ako v Anglicku.Juve si titul uz moze len .nechat zobrat vlastnou nedisciplinovastou.Podobne ako v Anglii Chelsea.Ale do konca je este daleko a talianska liga je nevyspitatelna.Co sa tyka Pavla,myslim ze sa do repre este vrati,pretoze naznacil ze taka moznost tu este je.

Reagovat
HOST*Maniac

Jestli ho budou ale hráči ještě chtít.A AC prohrálo a tosem fakžt nečekal teď budou muset vyhrávat doma venku aby měli šanci.Ale Juve to mělo taky těsný

Reagovat
Mr.Jindros

Juve to těsný nemělo, vedli jsme 2:0 a pak jsme si museli dát vlastence snad v poslední minutě.

Reagovat
HOST*JANO

To mas pravdu.AC musi teraz vyhraavat zapas co zapas.Tych 8bodov este podla mna nieje z tak moc bodovi rozdiel.Naviac ked Juve je zranitelny a hlavne vonku.AC ma Juve doma.V pripade vyhri by to bolo uz len 5.bodov.Ale to by musel fakt AC iba vyhravat.A v poslednych 2.zapasoch ide AC herne dolu.2-1 je tesny vysledok.Co je natom ze to bol vlastenec a v poslednej minute? Vies ze vo fotbale je mozne vsetko.Vzpomen si na 2-3 kola dozadu,ked Inter 2.minuty pred koncom zapasu prehraval 2-0.A stihol to este otocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Juve vyhálo naprosto bez problémů, nemůžeš se dívat jen na výsledek.

Reagovat
HOST*

vyjebané miláno, tak im treba

Reagovat
HOST*

Běž do řiti ty hňupe!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*JANO

Ja sa nehadam.3 body uz Juve ma ci to vyhral z problemami,alebo nie.AC si mozu spytovat svedomie.Budu to mat tazke a neviem este ako je na tom Sheva.No ja stale fandim AC a verim,ze Juve este dobehnu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele