12. kolo
07.12.2003 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

US Lecce - Parma FC 1:2

Hosté přijeli na stadion Via del Mare v pozici favorita a po šanci Gilardina se jim situace usnadnila ve 30. minutě. To totiž Gilardino obešel brankáře Poleksice, který ho fauloval a z rukou rozhodčího Bergonziho uviděl po právu červenou kartu. K exekuci následné penalty se postavil Morfeo, toho však vychytal Amelia. Do vedené se tak Parma dostala v první minutě druhé půle, kdy se k Brescianově přihrávce probil Gilardino a překonal Ameliu. Domácí poté vrhli všechny síly do útoku a vyplatilo se jim to. Tonetto sice nejprve napálil zblízka tyč a o chvíli později neuznal Berzogni Chevantonův gól pro ofsajd. Uruguayský útočník se však nenechal otrávit, v 69. minutě byl ve vápně nedovoleně zastaven Paolem Cannavarem a z nařízené penalty srovnal skóre. Hosté si ale nakonec přece jenom odvezli všechny tři body, protože v 77. minutě využil nedůslednosti domácích obránců opět reprezentant Itálie do 21 let Gilardino.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele