14. kolo
21.12.2003 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Udinese Calcio 1:2

Domácí nastoupili do utkání bez nemocného kanonýra Shevchenka a po operaci se zotavujícího Nesty, jejichž absence se hodně projevila. Už ve druhé minutě šli hosté do vedení, když se trefil Fava Passaro. Milánští se vrhli do útoku, ale hodně je srazila 20. minuta. To byl ve vápně Udinese faulován De Sanctisem Serginho, jenomže penaltový exekutor Pirlo podobně jako před týdnem ve finále Interkontinentálního poháru selhal. Další ránu zasadil domácím v 52. minutě Sensini, na jehož hlavičku po Bertottově trestném kopu neměl Dida nárok. Obrana Udinese odolávala do 70. minuty, kdy na ni našel recept Cafu, ale více už toho svěřenci trenéra Ancelottiho nestihli.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*milanista

Forza MILAN!!!

Reagovat
HOST*milanista

Bude nám chybět Shevchenko a Nesta.Udine chytlo docela dobrou formu posledních 5zápasů vyhráli(3 v lize,2 v italským poháru)ale stejně musíme vyhrát.Tady si nemůžeme dovolit ztrácet.Vidím to na 2:0(F.Inzaghi,Tomasson).Forza MILAN!!!

Reagovat
HOST*italia

skvělej typ, ale moc nevyšel, cornuto

Reagovat
HOST*milanista

Nemůže vždycky všechno vyjít....nadávat ti nebudu.Nechci se snížit na tvojí úroveň....Forza MILAN!!!

Reagovat
PJ

Mno, trošku ste to nezvládli, AS pěkně utíká. Škoda že Inter taky rupnul, moh bejt druhej..

Reagovat
HOST*milanista

Trošku na nás teď sedla krize.Ještě že je teď krátká přestávka....Musím ale uznat že Udine teď teda válí.6výher v řadě to je slušný...No nic máme ještě zápas se Sienou k dobru tak to snad tak horký nebude.První zápas po vánocích hrajem v AS Roma.Tam nesmíme prohrát jinak bude mít AS už slušnej náskok....Forza MILAN!!!

Reagovat
HOST*

FORZA MILAN!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele