5. kolo
11.09.2021 16:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zasloužená dělba bodů, Pacos de Ferreira doma remizoval s Bragou

Ve spravedlivou plichtu vyústilo klání mezi Pacosem de Ferreira a Bragou. Jestliže domácí působili možná o něco nebezpečněji v prvním dějství, pak hosté spíše v tom druhém, ve finále si však žádný z týmů zisk tří bodů výslovně nezasloužil. O něco favorizovanější celek z Minha tak v Primeira Lize nezaznamenal jediný přesný zásah za devadesát minut už podruhé za sebou.

Domácí se propracovali do první šance v 6. minutě, Denílson ovšem neměl potřebné podmínky k vyprodukování prudší hlavičky, a tak se brankář Matheus stihl vrátit a míč v klidu sebrat do svých rukavic. V 17. minutě se naopak snažili gólově prosadit také hosté, jenže Chiquinho z těžšího úhlu gólmana Andrého Ferreiru nepřelstil. Ve 22. minutě musel být v pohotovosti znovu Matheus, který lapil střelu z přímého kopu od Antunese, ve 26. minutě hrozil opětovně Denílson, avšak z blízkosti na strážce brány Bragy nevyzrál, protože balón vůbec netrefil.

Ani ve druhém poločase se oba výběry do vyloženějších příležitostí často nedostávaly. Os Arcebispos se pokoušeli pohnout bezgólovým stavem kupředu v 64. minutě, a to prostřednictvím Ricarda Horta, nicméně ten z dálky zamířil kousek nad břevno. A v nastavení se činil André Ferreira, jenž vytasil úspěšný zákrok proti volnému Galenovi.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odehrány 4 kola a Braga ztrácí na 1. místo 5 bodu. Já bych jim poradil , jak se tím nestresovat a přijít si na pěknou vatu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se , že mě pochopili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele