7. kolo
26.09.2021 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Santa Clara zachránila cenný bod v duelu s Bragou v samotném závěru

Braga nedokázala odpovědět na úspěchy vedoucí trojky v podobě Benficy, Porta a Sportingu, v samotném závěru ztratila možnou výhru na půdě Santa Clary, a i když se drží v tabulce na předních pozicích, není v těsném kontaktu s portugalskými giganty. Vlastně se tak ukázalo, že hosté zkrátka stále nemůžou najít svou optimální pohodu a jakousi konzistentnější výkonnost.

Domácí vstoupili do tohoto klání o něco lépe, už ve 4. minutě se mohli ujmout vedení, avšak Luiz Phellype ze slušné pozice zamířil šajtlí jenom vedle vzdálenější tyčky. V 18. minutě se podařilo poprvé zahrozit taktéž Braze, ze střední vzdálenosti vyslal nepříjemně letící pokus André Horta, jenž tlačil míč pod břevno, nicméně brankář Marco Pereira stačil zasáhnout.

Ve 29. minutě se opětovně ozval klub z Azorských ostrovů, Morita svým centrem našel na vzdálenější tyči Ruie Costu, avšak ten z blízkosti nasměroval balón jen mimo kýžený a chtěný prostor brány. Zkraje druhého dějství mohli naopak udeřit Os Arcebispos, ve zjevné možnosti se ocitl Mario González, ovšem merunu nenapálil ideálně, a ta se tedy došourala do zámezí.

V 71. minutě se již hostující družstvo přece propracovalo k první vstřelené brance. Dopomohl mu k tomu rohový kop, který rozehrál Ricardo Horta, a hlavičkující Paulo Oliveira zacílil do míst, do nichž Marco Pereira pouze smutně nahlédl. Santa Clara však vyválčila až v páté minutě nastavení aspoň plichtu, z přímého kopu se ukázkovou střelou přes zeď uvedl Lincoln.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele