34. kolo
19.05.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Portimonense remizovalo s Bragou a udrželo si ligovou příslušnost

Fotbalisté Portimonense zvládli náročný úkol a nemuseli se ohlížet na výsledky ostatních. V domácím utkání s Bragou totiž uhráli bezbrankovou remízu a získali tak potřebný výsledek ke stoprocentní jistotě udržení se v lize.

Zatímco domácím stačil k udržení bod, Braga již měla své čtvrté místo jisté a tomu také odpovídala kvalita utkání. Na hřišti se dlouhou dobu nedělo vůbec nic. Jedinou nebezpečnou střelu úvodní půle vyslal Anzai, ale obrana hostů ji srazila mimo tři tyče.

Ani po změně stran se hra příliš nezatraktivnila. Pět minut po změně stran sice Fabrício protáhl Tiaga Sá v brance Bragy, ale jeho střela by i tak mířila nad bránu. Směrem dopředu se snažili hlavně domácí - v 61. minutě pálil po úniku obraně Beto, ale Sá jej vychytal.

Zhruba deset minut před koncem základní hrací doby střílel nebezpečně z dálky na druhé straně Novais, ale míč těsně přelétl břevno. Oba týmy ale útoku nevěnovaly příliš pozornosti a dospěly tak k nudné bezbrankové remíze. Ta zajistila Portimonense stoprocentní jistotu záchrany v lize.

Autor: Martin Jedlička / vsports.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele