19. kolo
14.02.2021 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Jediným střelcem byl Borja. Braga díky jeho brance skolila těsně Santa Claru

Braga oplatila svému soupeři porážku z podzimní části sezóny, i ona vyhrála nejtěsnějším možným způsobem, a to díky premiérovému přesnému zásahu nové posily Cristiana Borjy. Santa Clara předvedla vlastně obdobně nevýrazný výkon hlavně v útoku jako z nedávného klání Tacy de Portugal a přišla v Lize NOS o svou slušnou sérii čtyř zápasů bez porážky.

Hosté se pokoušeli skórovat už 9. minutě, zpoza šestnáctky napřáhl po dobré práci Galena na levé straně Fransérgio, avšak svůj pokus nasměroval pravačkou jen do zámezí. O pár chvil později však přece gólově udeřili. Bránící Carlos odvrátil balón pouze za pokutové území, kde se ocitl Borja, a ten z halfvoleje nekompromisní dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Santa Clara odpověď na pro ní průběžně negativní stav zkrátka nemohla najít. Ve 27. minutě se jaksi pokoušel vyrovnat Carlos, v krkolomné pozici ale patičkou pouze polechtal rukavice brankáře Matheuse. Ve 36. minutě naopak náskok Bragy chtěl navýšit Ricardo Horta, jenže ve vápně asi až příliš dlouho váhal se zakončením, a tak střelu zablokoval bek Fábio Cardoso.

Ani ve druhém poločase se domácí nedočkali své chtěné odměny. Ve 47. minutě vypálil z otočky Carlos, jeho dalekonosný pokus ovšem skončil vedle brány. V 63. minutě se snažil zacílit z přímého kopu Lincoln, nicméně na pozorného Matheuse nevyzrál. A o pár chvil později se opětovně neprosadil stále aktivní Carlos, jenž z blízkosti prostě netrefil letící míč.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele