13. kolo
08.12.2019 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Porto s Belenenses pouze remizovalo a ztrácí na čelo už čtyři body

Fotbalisté FC Porto remizovali 1:1 na půdě Belenenses a jejich ztráta na vedoucí Benficu se navýšila již na čtyři body. Obě branky padly v prvním poločase a favorit dotahoval z pokutového kopu.

Belenenses bylo v úvodních minutách aktivnější a rychle napadalo rozehrávku Porta. Agilnost se jim vyplatila ve 14. minutě, kdy byl u odraženého míče před šestnáctkou nejblíže André Santos a bývalý portugalský reprezentant krásnou střelou překonal Marchesín.

Belenenses pokračovalo v rychlém přechodu do útoku. Po jednom takovém vyprášil Marchesínovy rukavice Lica. No a jednatřicetiletý útočník hrozil i podruhé, kdy si velice snadno zpracoval nakopnutý míč v šestnáctce Porta a rychle vybíhající Marchesín jen tak tak zabránil dalšímu gólu.

Na druhé straně hřiště byl při zasekávačce v pokutovém území skluzem faulován Corona a Alex Telles nařízený pokutový kop poslal do protisměru brankáře Koffiho.

Druhý poločas už tolik zajímavých situací nepřinesl a domácí za cenu mnoha faulů bránili remízový stav. Ten mohl změnit svým přímým kopem Manafa, ale trefil pouze tyč. Neujala se ani Zé Luisova střela pět minut před koncem, kterou vychytal Koffi a Porto tak pouze remizovalo na půdě Belenenses 1:1.

Autor: Martin Jedlička / vsports.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele