7. kolo
03.10.2015 17:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Paços Ferreira - CD Nacional 3:1

Pacos Ferreira podle očekávání porazil Nacional 3:1, přičemž veškerou pozornost na sebe strhl domácí forvard Bruno Moreira - dal totiž tři branky, ovšem jen dvě do té správné sítě. Ještě v prvním poločase svítilo na tabuli skóre 1:1, které zařídil úplně sám. Po změně stran však domácí přece jen potvrdili pověst favorita a se štěstím berou tři body..

Utkání bylo hodně vyrovnané takřka ve všech aspektech; hosté dokonce měli více střel, většina z nich ale mířila mimo tyče gólmana Marafony, zatímco domácí předvedli nevídanou efektivitu. Poprvé to bylo vidět už v 19. minutě, kdy Moreira pohotovou střelou otevřel skóre; do té doby se na první vážnější šanci čekalo a oba týmy hrály spíše opatrně.

Zdaleka nejdivočejší fází první půle bylo období mezi 25. a 33. minutou, kdy rozhodčí musel hned pětkrát (!) sahat do kapsy pro žlutý kartonek; diváci, kteří mají rádi tvrdý, bojovný a fyzický fotbal, si zkrátka přišli na své, zatímco milovníci pěkných útočných akcí trpěli. I vyrovnávací trefa z 27. minuty přišla vlastně náhodou, když smolař Moreira vynuloval svoji úvodní trefu nešťastným sražením míče do vlastní sítě.

S blížícím se koncem poločasu dokázali hosté svého soka zatlačit do defenzivy, druhý gól však nedali; neuspěl ani zkraje druhého dějství Salvador Agra, který ve 49. minutě zahodil velkou šanci. A tak místo toho udeřili domácí: Pelé z nařízené penalty suverénně propálil Silvu a dokonale zdeptal naděje fanoušků Nacionalu. Ostrovnímu celku nebyla nic platná ani mírná převaha, po hodině hry totiž kapituloval díky aktivnímu Moreirovi potřetí a definitivně přišel o naději na bodový zisk.

Autor: Dominik Zezula / ojogo.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele