4. kolo
13.09.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Moreirense FC - União Madeira 0:0

Moreirense si na čtvrtý pokus konečně připisuje první bod, spokojenost ale v jeho šatně určitě nevládne. Domácí bezbrankovou remízu s nováčkem z Madeiry je totiž nutno považovat v boji o záchranu za neúspěch. Místo navázání na nadějný zápas na Benfice (2:3) tak přišlo opětovné vystřízlivění..

União naopak slaví cenný, trochu nečekaný bod. Jeho kouč Norton do Matos dopřál prvoligový debut několika novým posilám, a jedna z nich - kapverdský útočník Kisley - už v desáté minutě odmítl hru na favorita a outsidera, když pohotovou ránou notně vystrašil domácího gólmana Stefanoviće. Jinak se ale v úvodních minutách spíše nakopávalo a šance nepřicházely.

Když už měl někdo relativně blízko k prolomení bezbrankového stavu, byli to hosté. V osmnácté minutě nepříjemně pálil Joãozinho, o chvíli později se zastřeloval Soares. Nováček tlačil a vyprodukoval další šance po střelách Rafaela Martinse s Amíltonem, kombinace špatné mušky a pozorného Stefanoviće však držela skóre netknuté. Na druhé straně se Moreirense zmohlo pouze na několik rohových kopů, z nichž však žádné větší nebezpečí nepřišlo.

Po změně stran domácí nejprve přečkali ostrou hlavičku Shehua (Stefanović se opět vytáhl) a poté už se sami začali dostávat více do hry. Kolem 50. minuty už byli opticky aktivnějším týmem, i nadále však na hřišti vládla spíše bojovná nálada. Ghanský rychlík Ernest Ohemeng, který na Benfice v posledním kole předvedl vynikající výkon, dnes dlouho spíše mlčel, až v 68. minutě se připomněl první nebezpečnou střelou; gól však nevsítil a nepovedlo se mu to ani těsně před koncem. Když pak domácí strážce zlikvidoval i Evaldův projektil, rozešly se oba celky s remízou.

Autor: Dominik Zezula / ojogo.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele