6. kolo
27.09.2015 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

CD Nacional - Vitória FC Setúbal 1:1

Zaslouženou remízou 1:1 skončil očekávaný střet mezi ambiciózním Nacionalem a hostující Vitórií Setúbal, která v úvodních kolech svým překotným ofenzivním fotbalem baví celé Portugalsko. Také dnes se svěřenci Quima Machada gólově prosadili, nakonec jim to však stačilo pouze na jeden bod..

A když říkáme 'svěřenci Quima Machada', máme samozřejmě na mysli Hyun-Jun Suka. Korejský forvard zahájil sezonu v excelentní formě, pohybuje se na špičce tabulky kanonýrů a svůj hlad po brankách ukojil i tentokrát. V první šanci ve dvanácté minutě se sice ještě zastřeloval, o dvě minuty později však už po Costinhově pasu dokázal přesnou ránou otevřít skóre.

Hráči Nacionalu se nicméně z úvodního šoku rychle vzpamatovali a ještě do konce prvního dějství mohli vyrovnat; to by však Zainadine Junior s Ruiem Correiou museli mířit o něco přesněji. Kýžený úspěch tak přišel až těsně po změně stran: psala se 47. minuta, když Correia po rohovém kopu napravil své předchozí zaváhání a srovnal skóre na 1:1.

Domácí měli v úvodu druhé půle velkou převahu a zatlačili soupeře do defenzivy; další trefu se jim však už přidat nepodařilo, i když minimálně hlavička Soarese (49') měla rozhodně gólové parametry. Na druhé straně se ojedinělým pokusem zase prezentoval Venancio. Zhruba po hodině hry tempo trochu opadlo, a přestože aktivní Soares ještě devět minut před koncem zkoušel štěstí nepříjemnou střelou, žádný závěrečný nápor se nekonal a Setúbal tak cenný bod poměrně pohodlně uhájil.

Autor: Dominik Zezula / ojogo.pt

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele