4. kolo
13.09.2014 21:15 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sporting CP - CF Os Belenenses 1:1

Ze Sportingu se stávají specialisté na remízy 1:1 (tato je již jejich třetí), což rozhodně není žádná chvályhodná charakteristika. Tentokrát loňští vicemistři pouze plichtili s Belenenses, když na domácím hřišti s prozatím překvapujícím mužstvem i nějakou dobu prohrávali...

Podobně jako v zápasech proti Académice a Arouce také včera hráči Sportingu ovládali drtivou většinu zápasu, nedařilo se jim však vytvářet si pravidelně pořádné šance. A pokud už na nějaké došlo, stál proti Lvům vždy připravený Angličan Matt Jones, který se s parádními zákroky vyšvihl zejména proti Williamovi se Slimanim.

Belenenses se přitom neomezovalo na pouhé bránění, leckdy vypadalo být nebezpečné v protiútocích a po 28 minutách šlo dokonce do vedení. Stačil k tomu jeden excelentní centr v podání Sturgeona a pohotová hlavička Deyversona. Ovšem lisabonští byli velmi brzy zpátky v zápase, když nedorozumění Bruna Chiny a Brandãa šikovně využil Peruánec Carrillo.

Problém, jako už klasicky, nastal teprve ve chvíli, kdy si měl Sporting vytvořit něco sám pro sebe - a kdy se měl ujmout vedení. Ve skutečnosti to byli spíše hosté, kdo nakonec měli blíže k vítězství; však Rui Patrício musel v jednu chvíli likvidovat samostatný nájezd Deyversona.

A aby toho nebylo málo, v samotném nastavení duelu se po druhé žluté kartě nechal zcela nesmyslně vyloučit obránce Jefferson.

Autor: Tomáš Daníček / portugoal.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Hiko

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele