9. kolo
31.10.2014 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SL Benfica - Rio Ave FC 1:0

Povinné, leč vydřené tři body si před zápasením v rámci Ligy mistrů připsala Benfica, která na domácí půdě udolala Rio Ave. Lisabonští vůbec poprvé v sezoně postrádali v základu Nica Gaitána, po jeho příchodu nicméně v druhé půli rozhodli o nutném vítězství, když se přesně po hodině hry již poosmé v sezoně prosadil Talisca...

Hostující brankář měl starosti hned od začátku. Nejprve se záludným centrem Salvia z pravé strany, poté i se střelou Limy z levé strany, která se nakonec i otřela o horní tyč. Ještě v rámci úvodní dvacetiminutovky se také se zajímavým sólem vytasil Enzo Pérez a patrně největší šanci úvodního dějství měl na svědomí Lisandro López, jehož po rohu opět vychytal pozorný Cássio.

Na opačném konci hřiště se akorát Júlio César jednou musel činit proti Wakasově ráně ze střední vzdálenosti, jinak to bylo převážně o domácím mužstvu, které také po hodině hry konečně udeřilo. Nejprve si ještě Cássio poradil s přímým kopem Salvia, pak už ale kapituloval při Taliscově technické ráně z dobrých 25 metrů.

Rio Ave už se přitom na odpověď nezmohlo. Střelu Diega Lopese ze střední vzdálenosti vytěsnil nad břevno Júlio Cesar a Ukra o něco později skóroval tak akorát z postavení mimo hru.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele