30. kolo
27.04.2015 21:00 CET
1 : 4
(1:3)

Reportáž

Moreirense FC - Sporting CP 1:4

Sporting už možná nemá pořádně o co hrát, to mu však nebrání v napravování nezdarů z podzimu. Na půdě Moreirense se mu takto podařilo odčinit prosincovou domácí remízu 1:1 v poměrně suverénním stylu - výhrou 4:1, o níž se dvěma trefami zasadil i navrátilec do základu Fredy Montero...

Kolumbijský útočník se shodou okolností prosadil i v prvním letošním vzájemném klání s Moreirense. Avšak zatímco tehdy až v samotném nastavení duelu vyrovnával, tentokrát pracoval na plné obrátky už v první půli.

Nejprve po necelých 90 sekundách hry z levé strany krásně našel Carlose Maného, jenž poslal favorita do vedení skrze jednoduché doklepnutí balonu do odkryté klece, a zhruba po půlhodině hry potom sám Montero takovými improvizovanými nůžkami pohotově reagoval na sraženou střelu svého spoluhráče a zvyšoval tak na pohodlných 2:0.

Místo stresu tak včera byla na pořadu dne velká pohoda, kterou ještě do přestávky přiživil opět za asistence Montera jiný forvard Tanaka. Ve 36. minutě mohl po pasu z levé strany patrně zakončovat už sám Kolumbijec, místo toho ale finiš ochotně přenechal lépe postavenému mladíkovi z Japonska - a bylo hotovo.

Pravda, Moreirense šlo do kabin o něco veselejší, když Williamův nepodařený odkop krátce po dopadu na zem využil ke snížení Leandro, jenže tato samotná branka domácím nestačila. A víc už si hráči v bílozeleném nevypracovali.

Ihned po obrátce měl zase na opačném konci hřiště v jasné pozici úřadovat Nani a v jiných šancích nepochodili ani Montero s Maném. Nastartovaný Montero nicméně ve finále přeci jen dodal svůj čtvrtý "kanadský bod" prostřednictvím utěšené hlavičky po Capelově centru z levé strany.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele