32. kolo
10.05.2015 20:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FC Porto - Gil Vicente FC 2:0

Porto dál živí alespoň minimální šanci na mistrovský titul. Dnes se mu obligátně povedlo umazat kus ztráty na v sobotu úspěšnou Benfiku, a to skrze další dva zásahy Jacksona Martíneze. Kolumbijský snajpr si tentokrát zařádil na předposledním Gil Vicente...

První čtvrthodině duelu dominovala postava Ricarda Quaresma, i když nikoliv v pozitivním světle. Nejprve ve čtvrté minutě slavný křídelník neproměnil první větší příležitost svého týmu a potom v 11. minutě selhal na penaltovém puntíku, když Cadu zatáhl za záchrannou brzdu proti pronikajícímu Jacksonu Martínezovi.

Ani tato prováhaná megapříležitost nicméně Dragões nic nestála, hned vzápětí totiž sám Martínez úřadoval hlavou po hezkém Brahimiho bochánku z pravé strany. Na tuto šťastnou událost brzy navázaly například Herrerova hlavička nebo Danilova nemastná neslaná koncovka z těsné blízkosti, to však draky nemuselo příliš mrzet.

Gil Vicente se totiž dostalo všehovšudy k jednomu projektilu po standardní situaci a jedné spíše propagační střele ze střední vzdálenosti, jinak se především bránilo a po obrátce ještě jednou kapitulovalo.

Jackson Martínez sice 17 minut před koncem po rohovém kopu na zadní tyči nepochodil a v krkolomné pozici nastřelil pouze tyč, tuhle slabší chvilku si však neváhal vynahradit těsně před závěrečným hvizdem. Tehdy si počíhal na Quaresmův centr, nadzvedl si ho do vzduchu a pak pohotovými nůžkami dodal skóre definitivní tvář.

Autor: Tomáš Daníček / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele