10. kolo
24.11.2013 20:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Vitória SC Guimarães - Sporting CP 0:1

Sporting se o skóre dere zpátky před Benfiku, jakkoliv Vitórii SC udolal gólem z 90. minuty a díky svému patrně nejhoršímu výkonu v sezoně. Zápas na hřišti Guimarãese obecně nevykazoval přílišnou kvalitu a bezbrankový výsledek by mu zřejmě slušel ze všeho nejvíc...

Mužstvo Rui Vitórii šlo do přetěžkého střetnutí se čtyřmi porážkami ze všech soutěží v zádech, proti oslabenému Sportingu, kterému scházeli suspendovaní Marcos Rojo s Wilsonem Eduardem, ovšem odstartovalo velmi dobře. Maazou se už v sedmé minutě vehnal za obranu pro dlouhý míč a napálil přední tyčku, aby na Ruie Patrícia v úvodní půlhodině sprintoval ještě jednou. Tentokrát už reprezentační brankář musel solidně zasahovat.

Ačkoliv tedy Sporting zacházel zpátky do kabin s 54% držením míče, byli to právě fotbalisté Guimarãese, kdo vedl na střely (dokonce 8:1). To se pomalu začalo měnit až po obrátce, třebaže Sporting nadále působil jaksi letargicky. Teprve Carrillova střela z 56. minuty znamenala patrně první větší šanci lvů.

Leonardo Jardim se pokoušel osvěžit hru svých oveček v 72. minutě, když vyslal na plac Carlose Maného, ovšem ani on ani duo Salomão-Slimani záhy kvalitu zápasu příliš nepozvedl. Maximálně poslední jméno pozměnilo celkový kurz duelu, a to teprve v 87. minutě, kdy ještě skóroval z ofsajdu, respektive o pár minut později, jakmile navazoval na Dierovu hlavičku po rohu.

Kameny vypadávající z hrudních košů hostujících příznivců musely být slyšet ještě stovky kilometrů od Guimarãese...

Autor: Tomáš Daníček / portugoal.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele