28. kolo
03.05.2013 21:00 CET
2 : 3
(0:2)

Reportáž

Moreirense FC - SC Braga 2:3

Braga se stále nevzdává naděje na Ligu mistrů - dnes vyhrála na hřišti o sestup bojujícího Moreirense 3:2 a stáhla náskok na třetí Pacos Ferreira na jediný bod. Domácí zůstávají nadále na předposledním patnáctém místě.

Braga vedla po první půli už 2:0, jenže domácí se vzepjali a dokázali vyrovnat; krátce poté šli Arsenalistas do deseti, ale i přesto nakonec prostřednictvím střídajícího Zé Luise urvali tři body.

Kouč José Peseiro akcentoval důležitost zápasu už před výkopem, a na hřišti to bylo vidět - uběhlo pouhých 10 minut a hosté šli do vedení. Autorem úvodní branky byl Carlao, který dokonale využil skvělou přihrávku za obranu od Rúbena Micaela a poprvé propálil gólmana Ricarda Ribeira.

Braga byla v první půli lepším týmem, a těsně před pauzou se dočkala pojištění náskoku - ve 45. minutě rozehrál Micael přímý kop, který následně přesně k přední tyči uklidil Aderlán Santos. Do šaten se tak šlo s tím, že je prakticky rozhodnuto..

..jenže Moreirense se odmítnulo vzdát, a 10 minut po opětovném rozehrání bylo vyrovnáno. Kontaktní gól vsítil v 50. minutě F8bio Espinho, který perfektně proniknul do obrany Arsenalistas a nedal Quimovi žádnou šanci; na 2:2 pak srovnával Nabil Ghilas, jehož úžasný kop přes hlavu po Paulinhově centru dokonale zmrazil hostující fanoušky.

V 62. minutě si červenou kartu vysloužil Rúben Micael a vypadalo to, že Bragu zcela opustilo štěstí; 7 minut před koncem však oproti všem předpokladům přišla rozhodující branka. Zé Luis zazářil při svém prvním doteku s míčem po příchodu na hřiště, když v malém vápně využil zmatku v domácí obraně a propasíroval míč za Ribeira.

Autor: Dominik Zezula / ojogo.pt

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele