21. kolo
02.03.2012 21:15 CET
2 : 3
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (12)

Přidat komentář
FC Porto FC

Zápas roku !

Reagovat
Hiko

Plichta. Souboj o titul bude otevřený až do posledního kola a teď se do něho zamotá třeba i Braga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Braga na titul, haha.

Reagovat
Tomtaf

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne Porto ideme si po titul

Reagovat
FC Porto FC

Jeden z nejhezčích zápasu co sem kdy viděl. Real - Barcelona se proti tomu může klouzat

Reagovat
Hiko

wow, tohle musel být super zápas Do konce ještě hodně kol, ale Porto teď našláplo k obhajobě.

Reagovat
Hiko

Teď jsem se podíval na sestřih gólů a ten Hulkův byl výstavní

Reagovat
FC Porto FC

kdybys viděl celý zápas

Reagovat
FC Porto FC

[3.3.2012 11:05:36] Voky: VIDEO SESTŘIH ZE ZÁPASU + REVIEW

Porto mělo skvělý nástup do zápasu a ten se zúročil už v 7. minutě kdy překrásnou bombou z dálky překonal Hulk Artura 0:1 ! Pak ovšem do poločasu tlačila jenom Benfica a málem svůj tlak přetavila v gol ale Cardozo tváři v tvář Heltonovi neskoroval. Benfica pokračovala v náporu a Porto zastovovalo šance pouze tvrdými zákroky za to také v 21. , 24. , a 30. minutě uviděli žlutou Rolando, A.Pereira a Djalma. V 32. minutě hlavičkoval prakticky sám peřd bránou Aimar ale naštěstí nedal. Ještě v 36. minutě měl Janko obrovskou šanci ale Artur ho vychytal a tak v 41. minutě zaúřadovala Benfica když se štěstím odrazil ke Cardozovi míč a ten se z blízkosti nemýlil 1:1 . Porto začalo druhý poločas stejně jako skončilo ten první. Aimar zahrával volný přímý kop a ten se v 48. minutě snesl na hlavu Cardoza a rázem to bylo 2:1 šok pro hosty. Vítor Pereira se rozhodl posílit ofenzívu na úkor defenzívi a poslal v 58. minutě na hřiště místo Rolanda Jamese Rodrigueze a efekt byl hned znát protože v 64. minutě využil rychlý kontr James Rodriguez když si přit'ukl míč s Fernandem a Jamesova rána neměla chybu stav utkání 2:2. Pak přišel zlom utkání když v 77. minutě uviděl Emerson druhou žlutou a musel do sprch. Porto využilo přesilovku 4 minuty před koncem když z volného kopu centroval James a míč posadil přímo na hlavu Maicona který byl sice půlkou těla v offsidu ale gol platil 2:3 !!!! Dále se už nic neudálo kromě žlutých karet v 90. minutě za zdržování pro Hulka a Heltona ještě přišlo taktické střídání když v 92. minutě šel na hříště Sapunaru místo Hulka ale za chvíly se ozvala píštalka a konec utkání. Porto slavilo velice cenou výhru a tabulku vede s 3 bodovým náskokem na Benficu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele