9. kolo
02.10.2016 15:30 CET
4 : 2
(2:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsou celky , které dělají ruzné výmrdy. Přidá se k nim i Petrohrad, Darují bod slabému celku - v kole minulém Machačkale, aby posléze udělali silný celek Petrohrad, Jen nevím jak to skloubí s EL .

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak asi uvažuje stejně. Tipovat nebudu , ale book se trefí do neprohry favorita.

Reagovat
patrikhm

Machačkala slabá byla, ale teď ji trénuje Pan Vrba, takže já osobně jsem remízu čekal

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

V1. příspěvku mám chybku. Správně má být- aby posléze udělali silný celek Spartak . Jinak book mě překvapil 1,75 se mě zdá být dost málo, klesnul tuším už o nějakých 15 stoveček. u většiny zápasu ví , co dělá. Uplynulý veek měli ve 161 zápasech z 19 lig , které sleduju jen 31 zápasu, kde favorit rupnul.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele