1. kolo
19.07.2015 12:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Elliasson

Tipnu překvapení - 1:2. Pojďme Dinamo!!

Reagovat
Elliasson

To je škoda - to je škoda. Hubymu ten zápas nevyšel celkově, ale červenou kartu dostat nemusel.

Za mě - Dzjuba je parádní hráč. Líbila se mi celá ofenzíva Zenitu, ale defenzíva . Snad jen Smolnikov byl skvělý. Ale to, co občas kluci z Dinama nebyli schopni využít - to je škoda. Chce to vzadu zlepšit nahrávání. A jinak, Garcia se mi zdál jaksi neviditelný.

A Dinamo? Strašně mě překvapilo, že jsem viděl Denisova. To jsem čuměl. Trojice Valbuena-Ionov-Kokorin je pro současné Dinamo strašně důležitá. Líbil se mi i Dzudzsák a ani Zobnin nehrál vůbec zle. Daniilkina jsem viděl poprvé, ale popravdě - moc ho vidět nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, červenou nemusel, stačila i žlutá

Dzjuba byl paradni, mam z neho uplne radost:-) a denfenzíva jaktžtakž no, Neto zase při svem ( nechapu prodlouzeni smlouvy ) Igor parada, Garay s Criscitem taky ušli

Reagovat
Elliasson

No dobře, mohlo to být bez karty.

A taky nechápu, jak se tam Neto může držet. Aspoň Hubočan ani Daniilkin nebyli nejhorší obránci na hřišti.

Reagovat
Elliasson

Jinak, odehrál García vůbec někdy zápas, který stál za to?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden určite, když dal gol proti Lokomotivu jinak je to takovej neviditelnej hráč no, do utoku se nezapojuje vubec a v obrane par chyb udela ale konečne vyšel na hriste Fajzulin a doufam ze se bude s Garciou rotovat, aby mohl hrát Danny

Reagovat
Elliasson

Snad jo, pokud Boasovi nerupne v hlavě. Fajzulin je minimálně tak dobrý jako García.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele