15. kolo
30.11.2014 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Težkej zápas, Dinamo bude chtít odčinit nedávnou domácí porážku,nicméně má za sebou zápas v EL. Viděl bych to na dělbu bodů. 1:1.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
pawelFCB

Sakra...to je ztráta... ale Kazaň patří k těm silnějším celkům, takže to není až tak hrozné. Nicméně by bylo potřeba zabrat, pokud nechceme hrát zase "jen" EL....

Reagovat
Elliasson

Je to pořádná ztráta. Mohli jste luxusně využít toho, že Zenitu se v posledních dvou zápasech extrémně zadařilo.

Reagovat
pawelFCB

O to více to mrzí. Kazan je ale nevyzpytatelný soupeř. Nicméně teď to chce jen vyhrávat..ale pořád máme zápas k dobru,tak to není až tak zlé. S dohledem na to,že je to bod z venku,prohrávali jsme s vyrovnali až v posledních 10minutách....zenit měl s kazani taky co dělat. jinak nedávno šli fans dinama a cska spolu do bitky proti někomu...takže to budou fakt přátelské vztahy. Dinamu ten titul není přán...

Reagovat
Elliasson

Už jsem myslel, že jsi byl v kotli Dinama.

Jako ano. nějaká konkurence mezi námi je, protože Dinamo je policejní tým a CSKA armádní tým, ale už jenom proto, že obě jsou to státní složky, tak je víceméně přátelská. No, i když mezi oběma týmy taky byly bitky, takže si v tomto příspěvku lehce protiřečím.

Já vám ten titul přeji. Mimochodem, minulý týden bylo futsalové Dinamo na turnaji v Pardubicích. Byl jsi?

Reagovat
pawelFCB

Kéž by,ale nevím,zda bych vydržel jejich zimu. Možná tam konkurence je,ale ne taková nenávist jako vůči Spartaku. Lokomotv je taky zajímavý tým,fans Spartaku ho graffitem před zápasem zesměšnili,ale oni jim to pak vrátili výhrou. Ne,nebyl...nevěděl jsem o tom...ty jsi byl?

Reagovat
Elliasson

Tak Spartakovci jsou zajímaví lidé, ale jsem rád, že se na CSKA musí dívat v posledních letech jako na výše postavený tým. Bohužel nebyl, debilní škola. Prý ten turnaj vyhráli. Byla tam ještě Chrudim a ještě nějaké dva týmy, které snad ani neznám.

Reagovat
pawelFCB

Oni se na něj jako výše postavený tým dívají už delší dobu. Mě CSKA nikdy nevadilo a s příchodem Necida jsem vás ještě častěji sledoval. Po Dinamu jasně druhý nejsympatičtější týmu v lize. Naopak nejméně mám rád Zenit a pak Spartak. Já mám Pardubice trochu z ruky,ale kdybych to věděl,tak jedu. Byli tam fans z Ruska?

Reagovat
Elliasson

To nevím, psal jsem, že jsem na turnaji nebyl. Navíc, já tam jenom studuji a pochybuji, že ze studentů tam někdo byl. Nicméně jsem narazil na jednoho (moc na první pohled krásného ) člověka, jenž turnaj navštívil. Bohužel jsem ho viděl jen jednou a na nějakou dobu asi naposled...

Reagovat
pawelFCB

Tím jsem myslel,zda nebyly nějaké fotky z té akce. Ale pochybuji,že by jeli takovou dálku kvůli této akce. Když vezmu v potaz,že se hrála i liga ve fotbale. Koho tím myslíš?

Reagovat
Elliasson

Tý, jednu krásnou holku, kterou jsem potkal v LIDLu a zakecal jsem se s ní. Bohužel má kluka (který hrál za konkureční Choceň

Ahá, ale teď koukám, že šlo o jakousi futsalovou ligu Mistrů a oni tu snad ještě budou!!!

http://www.efutsal.cz/index.php?page=clanek&clanek=120737

Reagovat
pawelFCB

To musela být asi moc krásná, když se o ní zmiňuješ.

Reagovat
pawelFCB

Tak kdo ví, kde se to bude pořádat.. futsal je ale fajn,i když mě nikdy nebavil tolik,jako fotbal. Jinak Fye zajímavý výběr, ti fans jsou blázni.

Reagovat
Elliasson

Máš pravdu, ani já nemůžu najít, kde se bude final four pořádat. A ta holka byla hoodně hezká.

A kdo je Fye?

Reagovat
pawelFCB

Mě by nevadilo,kdyby se to pořádalo v ČR. Chtěl jsem napsat Feye,trochu mu vypadlo to jedno e. Rotterdam

Reagovat
Elliasson

Jistě, jinak bych jim nefandil Tys na nich byl?

Reagovat
pawelFCB

Ne,bebyl. Ale viděl jsem dokument a v Rotterdamu jsou fakt blázni. Oni si jdou klidně den před zápasem do klubu,tam pijou,berou drogy,občas i vyvolávají konflikty...ty drogy berou,co he udrží v náladě,nechce se jim spát,nejsou unaveni atd. A na druhý den jdou rovnou z klubu v náladě na stadión. Hodně tam frčela ta hudba Rotterdam hooligans. Je to dobrý klub,poslední dobou i s lepší mládeži...ale na Ajax to nemá. Ta rivalita je tam velká s Ajaxem..ti jsou pro ně židi.

Reagovat
Elliasson

Jsi druhý člověk z mého okolí, který sledoval dokument o fanoušcích Feyenoordu. Proč o něm nevím taky něco já?

Reagovat
pawelFCB

Ty jsi neviděl zákon tribuny - Holandsko? Však to viděl snad skoro každý, co se zajímá o fotbal a hlavně fans. Je to i na YouTube. Je to i o Rusku,ale jen o fans Spartaku,Zenitu,cska... :( jinak klidně můžeme když tak použít i zprávy, ať nemusíme pořad chodit tady.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele