12. kolo
01.11.2014 14:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2

Reagovat
arsavin

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Elliasson

Až tak nám věříš, kámo?

Reagovat
smazaný uživatel

Totálně nepředvitatelné snad nebudete kopat penaltu

Reagovat
Elliasson

Do háje, já zapomněl, že my hrajeme doma. Ale neboj, v 55.minutě zfauluje v šestnáctce Neto Tošiće a Bebe Natcho se mýlit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
Elliasson

Tak Vám gratuluji, zase k tomu titulu máte blíže. My hlavně musíme zvládnout zápas s občany z Manchestru a pak s Dinamem. Hlavní je se letos udržet na druhém místě, protože přeci jen, stále si myslím, že Dinamo i s Ionovem, Denisovem a Kokorinem může kdykoliv chytnout formu a už je nezastavíme ani my.

PS: Sledoval jsi váš zápas s Bayerem? Vážně jste byli o tolik horší?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sledoval, byla to hrůza - nepřesné prihravky, špatně zakoncovani, doma je musíme porazit

Reagovat
Elliasson

Asi se na vás taky kouknu doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí na drogách Ještě jak dal Keržovi žlutou, za to, že ho sestra sundala Nic, bylo jasně vidět, proč (kromě těžkého losu) asi podruhé v řadě pohoříme v Evropě. Ten tým nemá v obraně kvalitu, věk prostě nezastavíš a každý lepší soupeř si ty dvě sochy na stoperu dokáže rozhýbat. Navíc jediný, kdo tam za něco stojí, tak teď nemá formu (viď Mario). Zálohu sice Natcho s Jeremenkem zvedli, ale ono by stačilo zacpat hubu penězi Elmovi a nemuselo se něco fungujícího rozbíjet.

Už v minulém zápase to byla tragikomedie, hlavně vzadu to připomínalo normální frašku. Dopředu na to, že tvořit by měli umět Dzaga, Jeremenko, Natcho tak nic moc. Navíc bych chtěl ještě pogratulovat Sluckému, doufám, že se třeba pohádal s Tošičem, jak má ve zvyku a proto náš pravidelně nejaktivnější hráč poslední dvě utkání střídal na celkových 17 minut (hlavně teď ta minuta proti Zenitu je prostě genius solution) a ztratili jsme pět bodů. Mohli jsme být v čele, takhle je pravděpodobně rozhodnuté. flintu do žita neházím, ale to by v Petrohradu museli začít brát sedativa, aby tohle pustili s takovým kádrem a pohodou (když navíc vypadli už z poháru)

Reagovat
Elliasson

Máš bohužel pravdu, zase s tebou musím souhlasit. Kraje obrany máme vyřešeny výborně (pokud se nikdo nezraní, protože Šceňa se mi taky nezdá být zrovna špatným hráčem), ale na ty dvě nehýbající se skály se vážně nedá dívat. Dobře, na Ignu trochu ano, ale Berezucký je v háji. Já nepochopím, proč jsme Dinamu nevyfoukli Hubočana, který tam absolutně nehraje. Trochu nepořádek. Ale nejšílenější je, když musí hrát Nababkin, to je teprve podívaná!

S tím Elmem - já jsem myslel, že je zraněný. Ono je to nakonec jinak? Mě by mrzelo, kdyby Rasmus opustil CSKA, to bych to těžko překousával. Jsem rád, že se Natcho a Eremenko chytli, ale ten systém 4-2-3-1 nám sednul jako nic. Podle mě by měl Natcho spíš střídat Tosiće, u něhož vážně nechápu, proč nehraje. Nikdo mi nevymluví, že Zoran z té zálohy je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ščena je v pohodě, ale zástup žádný. Nababkina musí držet jenom to, že umí na obou krajích a tak je Sluckému, nebo lakomému vedení platný, protože nemusí kupovat dalšího hráče na záskok.

Oni jsou oba hrozní srdcaři, dívá se pěkně na to, jak vodí děcka na hřiště a hrají si s nima, jsou oblíbenci fanoušků, ale prostě s nima se nepohneme. To je momentální rakovina CSKA, že je nikdo není schopný odstřihnout. Vždyť Ignovi bude za chvilku skoro 40 .

Hubočan měl přijít, to je podle mě fatál Zenitu. Na druhou stranu, on asi taky nebude kluk pro vlekoklub, když není schopný se prosadit pořádně v Dinamu. Ale minimálně jako třetí stoper by byl úžasný. Já jsme celkově nasraný z toho, jak dopadl třeba Cošič, který se zakopal v Itálii nebo kde.

Já Rasmuse nijak nesleduju extra, ale něco mi blýsklo v hlavě ohledně jeho odchodu a ten nákup dvou záložníků, kteří můžou zaskočit za něj, tomu taky moc nepomohl. Jinak Jeremenko je klasik, podle mě už nepřekvapí a po dobrém úvodu půjde do hajzlu. Takže budeme mít Dzagu (zabitého na křídle na úkor naší největší přednosti - křídel), Jeremenka a Natcha. Ale ty nákupy jsou klasika naše.

4-2-3-1 je top, ale než se k tomu zase vratíme. Nejlepší by bylo Igor - Mario, posila, posila, Ščena - Holandani - Tošič, Dzaga, ??? (Musa nalevo, Natcho nalevo, Vitihno ) - Seydou. Jinak Pančenko zase krásný tah ... Vitihno ztracený po podařeném úvodu ... Musa šel taky dole.

Je skoro zázrak, že hrajeme o titul a pořád máme šanci na něco v Evropě (třeba jenom matematickou). Ta hra už proti Rostovu v superpoháru bylo průser, Lm taky, liga až na období stejná

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě je to v hajzlu

Reagovat
Elliasson

Holandani, koho tím myslíš? Jinak, ano souhlasím s tím, že jsme zas zabili jednu sezonu pro Vitihna. V poslední době taky Efremov jaksi nestřídá a právě oni dva mohou být jednou hvězdami celého CSKA.

Každopádně, jeden z dvojice staříků musí hrát v ideální sestavě kvůli kvotám. Vidím to takhle:

Igor - Mario, Igna, posila, Ščeňa - Pontus, Rasmus - Zoran, Alan, Musa - Seydou. Pančenko sice ze začátku byl super, ale teď se asi taky pohádal s Leonidem... Nutnost mít 4 Rusy nás hodně svazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych klidně zkusil nalevo Pančenka, respektive ho točil s Musou (pak by mohli hrát kvalitní stopeři). Já myslel naše švédské duo, oba přišli myslím z Eredivisi, tak jsem si je tak zafixoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele