21. kolo
15.03.2014 13:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
paver

1:0

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Utkání jsem viděl v intervalu od 25. do 70. minuty. V první půli byli jasně lepší Armějci, druhá už byla celkem vyrovnaná.

V první půli měli dobré šance Ahmed Musa a Nicolas Lombaerts, oba trochu zbytečně spálili. Jeden mohl svůj tým dostat ještě do větší pohody, druhý mohl trochu nečekaně vyrovnat.

Zato Milanov se trefil perfektně

Ze strany CSKA se mi nejvíce líbil asi Mário Fernandes. Dále hráli celkem dobře Ahmed Musa, Doumbia, Alan Dzagojev v první půli a Georgij Milanov. Trochu mě zklamal Tosić. Rasmus Elm se mi taky zdál být trochu neviditelný, i když jeden pas shodou okolností na Tosiće byl geniální.

Z hostů musím jednoznačně pochválit Axela Witsela. Dále mě překvapil Hulk, že hodně makal pro tým a vlastně i Oleg Šatov a Viktor Fajzulin byli hodně nebezpeční. Naopak, vůbec jsem si nevšiml Rondona.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele