30. kolo
15.05.2014 16:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Elliasson

To už se hraje zítra???! Tak to pojďme CSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Držím pěsti jako nikdo u nás ve městě!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to svázané taktikou. Lokomotiv se řídí heslem, že je lehčí bořit než tvořit a vycházíme mu to. Nás hrozně limitují nepřesnosti ve finální fázi. A Zuber je skvělý, technický, poctivý a nepříjemný pro soupeře, ale taky hrozný simulant, snad jeden z největších v lize Rozhodne beztak nějaká standartka, škoda té hlavičky Alana a těžké pozice Tošiče

Reagovat
smazaný uživatel

TITUL

Reagovat
Elliasson

Je to tááááááááááááááááááááááám!!!!!

Letos jsem titulu vážně nevěřil!! Hlavně po té domácí prohře s Dinamem ne!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Teď hlavně postoupit v LM dál než loni!

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra proti Zenitu nás nastartovala a vše dokonalo vítězství proti Lokomotivu - !. Máme úžasně zvládnutý presink, který nám vlastně vyhrál titul. V létě asi odejde Seydou, kterého bude těžké nahradit, protože byl dokonalý útočník pro tento systém. Atletický, silný, přitom technický akorát. Snad neodejde nikdo ze záložní řady - Tošič, Alan, Švédové musí zůstat. Omladíme obranu a jdeme si pro úspěch v LM.

Reagovat
Elliasson

Jojo, dneska hráči, které jsi jmenoval, byli výborní. Elm se taky docela rozehrál, za což jsem rád.

Jenom by mě zajímalo, jak to dopadne pro příští sezonu s útokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo byl pro tebe nedůležitější v tažení sezonou?

Když pominu Igora, tak podle mě jednoznačně Pontus, a právě Elm, který je pro nás hrozně důležitý, zvlášť, když odešel Honda. Obstarává skoro sám přechodovou fázi. Největším zklamáním je Vitinho, ale zklamali i jiní Brazilci, kteří ptom byli za hvězdy. Přivedeme pravděpodobně Suaréze z Anderlechtu, ale mám strach, aby nebyl skleněný.

Reagovat
Elliasson

Pro mě to jsou Mário Fernandes a Zoran. Nevím, jestli tě zklamal Mário, ale hra bez něj a hra s ním byly naprosto rozdílné věci. Možná jeho nepřítomnost byla důvod, proč to na začátku šlo tak jak šlo.

Rasmus je můj nejoblíbenější hráč světa (nejenom CSKA ), ale podle mě měl horší začátek.

A co se týče útočníka, tak já mám strach, že Mária zrovna nepřivedeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mário je kauf jako prase, to je pravda. Sice byl zraněný celkem dlouho, ale ta pravá strana je neporovnatelná. Nababkin jako náhrada v útoku a při jeho podpoře vůbec nestíhá ve srovnání. Já to beru tak, že Pontus je vlastně skoro náš jediný poctivý defenzivní záložník . Takže ten jeho přínos je neocenitelný, i když málo viditelný. U Zorana je smůla, že když nemá den, tak hraje pod psa, ale letos přidal hodně gólů, to mu jde k plusu. Já nevím, jestli to budeme zkoušet potom, co neprošel zdravotní prohlídkou právě a na tom ten jeho přestup ztroskotal, ale třeba se jenom čekalo na jeho doléčení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele