4. kolo
02.08.2013 18:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
hradec

Anži 2:2 Rostov

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné Čekal jsem alespoň remízu od Anzhi, ale toto už je fakt moc. EtoO bohužel pokračuje v tragické koncovce jako loni. Vubec nedavá góly. I přes nákupy nových hráčů je výkon čím dál více tragičtější. Anzhi je ukázkou, že fotbal je kolektivní hra a nákup individuálních hráčů se né vždy vyplatí. Jakmile nehraje Lacina Traore Anzhi se hůře také prosazuje. Jestli nepřijde změna obávám se, že Anzhi přijde o vše co začala budovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak takový výsledek jsem opravdu nečekal, Rostovu se zatím daří 4hry/10bodů.

Denisov určitě brečí kam to přestoupil, ale aspon tam má dvojnásobný plat a nekazí atmosféru v Zenitu

Reagovat
HullCity

Já se musím jen smát tomu blbci Willianu...v Šachtaru by neměl zas o tolik méně peněz,ale rozhodně by měl každou sezonu LM.Teď si užívej EL a boje o záchranu v ruské lize...(teprve začátek sezony,ale tohle od nich nikdo nečekal)

Reagovat
smazaný uživatel

Ano start sezony se Anži tradičně nepodařil, to hned znamená že budou hrát o záchranu a jen EL? Jak dlouho trvalo ManCity než dosáhli na nějaký úspěch? 4 roky, Anži má za sebou jen 2 "boháčské" sezony, nechtějte hned zázraky, Anži se ještě zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny

Reagovat
smazaný uživatel

Rostov letos rozhodně nebude jen naivním výstřelem vzhůru tabulkou... Jejich posílení se skvostné! A Dzjuba by konečně mohl nahradit toho věčného zastřelovače Keržakova v reprezentaci...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele