14. kolo
03.11.2012 15:00 CET
1 : 3
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Mordovija Saransk - Rubin Kazaň 1:3

Mordovija podle očekávání nestačila na Rubin. Tataři zvítězili v Saransku v pohodě 3:1.

Kazaň se ujala taktovky hned od začátku utkání a v desáté minutě se dostala do vedení. Kuzmin hlavičkoval do Abakumova, jenže ten vyrazil balon jen k Ďaďunovi a ten neměl problém s uklizením kulatého nesmyslu do brány. Tataři se tedy ujali vedení 0:1.

I poté se domácí nemohli dostat do hry a hlavně Töre s Ďaďunem hodně zaměstnávali domácí obranu, jenže střídající Jurčenko držel šance Mordovije stále nahoře. I přes velký tlak Kazaně se šlo do kabin pouze za stavu 0:1.

Druhá půle začala příjemně pro hloučky domácích fandů, kteří mohli v 48. minutě oslavovat gól Pančenka. Ten padl po pěkné střele Kirilla z hranice velkého vápna, na kterou Ryžikov nedosáhl. Kdo čekal nějaké drama, ten musel být zklamán, poněvadž domácí se především snažili bránit cenný bod z duelu s favoritem. Útočení tedy zbylo na Berdyjevovu partu. V 75. minutě se konečně pohlo opět skóre. Z levého křídla nacentroval Mufa Ansaldi a výborný Ďaďun nedal hlavičkou Jurčenkovi v bráně Saransku šanci. 1:2.

A aby toho nebylo málo, tak nalomené domácí mužstvo dorazil v poslední minutě i José Rondon, jehož střela po pěkné akci, která rozebrala komplet celou obranu, do prázdné brány ukončila zápas a stanovila konečné skóre - 1:3.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
paver

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele