18. kolo
03.12.2012 15:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Mordovija Saransk - Amkar Perm 1:1

V dohrávce osmnáctého kola nejvyšší ruské soutěže se zrodila remíza. V nudném utkání s minimem šancí se dokázaly oba týmy prosadit právě jednou. Za hosty otevřel skóre Picusceac a za domácí chvíli před koncem srovnal Pančenko.

Hosté do zápasu vlétli jako uragán a již v šesté minutě se mohli radovat z vedoucí branky. Útočník Picusceac v podstatě sám obehrál obranu a z hranice vápna vypálil k tyči. Míč se o pár okamžiků později třepotal v síti. 0:1.

Poté hráli prim domácí, poněkud překvapivě, vzhledem k jejich hře založené na brejcích. Uralané se uchýlili k bránění hubeného vedení a to nebylo dobře. Z řad domácích nejčastěji hrozil útočník Muchamecin, jenže jeho pokusy buď kryl jistý Narubin nebo prostě netrefil bránu. Nejnadějněji vypadala situace v 36. minutě, kdy útočník Mordovije stál před brankářem, ale jeden z obránců mu na poslední chvíli míč vypíchl. Jinak by jistě skóroval. Jelikož se nikdo z hráčů Saransku více nezapojoval do útočení s Muchamecinem, tak se do šaten šlo za stavu 0:1.

Druhá půle byla na šance ještě chudší než první. Zato se hrálo pěkně od podlahy, celkem padly 4 žluté karty. Plynulost hry v neposlední řadě také narušovala častá střídání. Pojďme se tedy podívat na rozhodující chvíli zápasu. Psala se 85. minuta utkání, když Kirill Pančenko obehrál dva obránce ve vápně a střelou k levé tyči nedal Narubinovi šanci a prořídlé tribuny si mohly konečně zakřičet gól. To byla první a žel bohu jediná kloudná akce druhé půle. Oba celky tedy berou bod a berou jej rády

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele