15. kolo
11.11.2012 10:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Anži Machačkala 1:1

Anži nedokázalo porazit Lokomotiv a nechává si odskočit první příčku. Oslabený Lokomotiv svého soupeře přesvědčivě přehrál a tak určitě lituje, že bral pouze bod. Hosté potom mohou děkovat zejména výtečnému Gabulovovi.

Zápas začal opravdu v pomalém a nudném tempu, domácí byli jasně aktivnější, ale zejména snahy Šiškina k ničemu nevedly. Ve 21. minutě byl podél pravé lajny v úprku Caicedo. U vápna si obhodil Logašova a nahrál osamocenému N’Doyemu, senegalský forvard však těsně netrefil bránu hostů. Ve 30. minutě se už Gabulov musel vytáhnout - Samedov zahrával přímý kop, který hlavou trefil N’Doye přesně k tyči, gólman hostů byl však připraven a fantastickým zákrokem vytěsnil na roh. Domácí byli jasně aktivnější a hrozili zejména ze standardek, ani jedna však úspěch nepřinesla. Ve 38. minutě se ocitl v obrovské šanci Traoré. Po trochu divokém rohu se dostal míč k Žirkovovi, který z velké dálky zřejmě pálil na bránu. Jeho polostřela se však dostala k Traorému, který tváří v tvář Guillhermemu přestřelil. Gól by však nebyl nic moc platný, protože pomezní chybně odmával ofsajd. Hosté mohli domácí zarmoutit ještě v nastaveném čase. Po přímém kopu Carcely-Gonzáleze se nejlépe zorientoval Tagirbekov, avšak jeho hlavička skončila na tyčce.

Do druhého poločasu nám v dresu domácích nevyběhl Samedov, který se zřejmě zranil, a tak jeho místo zaujal Obinna. Hra byla zpočátku hodně kouskována fauly na obou stranách a nepřesnostmi. Po deseti minutách hry se do první vážnější příležitosti dostal N’Doye, ale trefil pouze Gabulova. Stejný souboj jsme mohli sledovat i v 68. minutě. N’Doye se dostal do palebné pozice z velkého úhlu a téměř Gabulova propálil malou škvírkou, která byla mezi jeho tělem a tyčkou. Ruský gólman však míč srazil svou hýždí na brankovou čáru. O čtyři minuty později se však již otevíralo skóre, kupodivu na druhé straně. Carcela-González pálil z poza vápna. Přízemní střela letěla přímo na Guillhermeho, a tak jeho chycení měla být jen formalita. Bohužel nestalo se tak, na nerovném povrchu balón odskočil a proletěl kolem Brazilce do brány - 0:1! Lokomotiv se hnal za vyrovnáním, ale proti byl perfektní Gabulov. V 81. minutě se na hřiště dostal Roman Pavljučenko a s jeho příchodem přišel i gól. V 84. minutě střílel z 23 metrů. Jeho pokus však tečoval N’Doye do opačného rohu brány a zároveň protipohybu Gabulova. Brankář Machačkaly byl však neskutečný a míč ještě dokázal vytáhnout, nejblíže byl však N’Doye, který jej následně bez problému zabil do sítě - 1:1!

Do konce zápasu se už nic zajímavého nestalo, a tak se oba soupeři rozešli smírně. Loko nedokázalo vyhrát pošesté v řadě, ale určitě se nemůže za svůj dnešní výkon stydět.

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Y.Cabaye

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele