17. kolo
25.11.2012 13:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Křídla Sovětů Samara 4:1

Mizérie Křídel nebere konce. Povožané si tentokrát přijeli pro prohru do Krasnodaru. Ten se naopak dostává do výborné formy. Domácí vyhráli 4:1.

Hosté začali utkání dobře. V 6. minutě pálil Kornilenko, jenže jeho pokus mířil vedle. I poté nehrála Křídla na své poměry špatně. Jenže v osmnácté minutě se poprvé radovali domácí fanoušci. Popov centroval a kopie Traorého-Ibrahima Baldé hlavou skórovala. O minutu později bylo v Krasnodaru ještě veseleji. Aktivní Popov se tentokrát balonu ujal sám, prošel do vápna a nártem poslal balon na vzdálenější tyč, 2:0. Mezi oběma góly uběhla sotva jedna jediná minuta.

Popov nadále čaroval, jenže nešťastný Věremko mohl být aspoň chvíli šťastný, poněvadž všechny jeho pokusy nebo pobídky vychytal. Do šatny se šlo za stavu 2:0, což se vlastně čekalo...

Úvod druhé půle patřil hostujícímu celku. Samařané se nechtěli dát opět zahanbit a vrhli se na Kubaň, jenže málo platné. Obrana žlutozelených držela pevně jako křesťanská víra. Domácím bylo možná hostů trochu líto a proto si v 64. minutě vstřelili vlastní gól. Ozbiliz ve snaze odkopnout míč do zámezí neomylně zavěsil pod břevno. Bělenov jen nevěřícně koukal. 2:1.

Jenže nebyla by to Samara, aby nakonec zápas neprohrála. V 71. minutě bylo hotovo. Popov byl ve vápně faulován, sudí nařídil penaltu a tu proměnil Pizzelli. Domácí tedy opět utekli. A aby toho nebylo málo, tak o osm minut později přidal Popov již svůj druhý gól v utkání, opět na vzdálenější tyč. Kubaň zvýšila stav skóre na 4:1. Zápas tímto výsledkem i skončil. Hráčem kola určitě bude vyhlášen Bulhar Popov, statistika 2+2 nezní špatně...

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele