15. kolo
10.11.2012 15:30 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - CSKA Moskva 1:3

CSKA si podle předpokladů poradilo s Kubaní a na jejím stadionu v Krasnodaru v pohodě zvítězilo 3:1. Hrdinou utkání se stal Musa, jenž dal 2 branky.

Armějci již od počátku utkání diktovali tempo zápasu a otěže utkání drželi pevně ve svých rukou. Ve čtrnácté minutě poprvé zahrozili, Honda z hranice vápna vystřelil, ale Bělenov míč zvládl vyrazit na roh. Obranu žlutozelených hodně větrali Tošič s Dzagojevem a CSKA se prosadilo až v 35. minutě, kdy právě Dzagojev ve vápně uvolnil Musu, který Bělenova propálil a nedal mu šanci. 0:1.

Když se již zdálo, že do šaten se půjde za příznivějšího výsledku pro hostující CSKA, tak zaúřadoval gólman Akinfejev, ve vápně fauloval Beldého a kopala se penalta. Tu proměnil Ozbiliz, když střílel prudce doprava a ani Akinfejev, který uhádl směr, tak neměl šanci. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Začátek druhé půle byl jednoznačně pod režií Moskvanů. V 51. minutě pálil zblízka aktivní Dzagojev a Bělenov vyrazil balon před sebe, jenže tam se nacházel Ahmed Musa a v pohodě balon dorazil do brány. Armějci se tak ujali vedení - 1:2. A o pět minut později bylo vymalováno. Elm si vyměnil balon s Tošičem a z pětadvaceti metrů napálil ke střele. Balon trefil Zelaa do hlavy a zapadl přímo k tyči. Bělenov byl bez šance. 1:3.

Poté se utkání již více méně jen dohrávalo. CSKA si zkušeně drželo vedení a Kubaň neměla na zvrat sílu. Zmar domácích podtrhl ke konci ještě Zelao, který podruhé fauloval Hondu a vysloužil si druhou žlutou kartu a možnost odejít do sprch o něco dříve než zbytek skvadry. O nic zajímavého nepřišel. Hosté si v pohodě pohlídali vedení a zaslouženě si z Krasnodaru odváží tři body!

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele