14. kolo
03.11.2012 12:30 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Spartak Moskva 0:5

V ruské lize nebývá úplným pravidlem, že favorit vyhraje. Avšak Spartak se své role chopil zodpovědně a Samaře nedal šanci. Demolice 0:5 může znamenat konec kouče Kobeleva.

Utkání nebylo vyrovnané ani ze začátku. Spartakovci se usadili na půlce Samary a od té doby se jen čekalo, kdy poprvé udeří. A nečekalo se dlouho. První gól dal ve 12. minutě Jurado. Ten využil nedobrého vyražení Věremka, jenž balon vyrazil pouze před sebe. Dorážka byla již jednoduchá.

Za domácí se občas snažil prosadit Caballero, ale jeho snaha přišla vždy vniveč, poněvadž brankář Rebrov byl jistý a všechny náznaky šancí v pohodě lapil. V 38. minutě se mohli hosté podruhé radovat. Po centru do vápna se totiž k hlavičce dostal Pareja a Věremko byl bezmocný.

Druhá půle se nesla v podobném duchu. Hosté doráželi na branku Samary a domácí fanoušek si mohl ukousat nehty, aby to Věremko a spol. udrželi na přijatelném výsledku. Nicméně, nestalo se. V 69. minutě zvýšil na 0:3 Dmitrij Kombarov. Stalo se tak po akci Ariho, který obehrál skoro celou obranu a nacentroval na vzdálenější tyč. Pro ruského reprezentanta nebyl problém míč uklidit do odkryté sítě.

O pár minut později dal branku i Arťom Dzuba, který se dostal na hřiště v 73. minutě a branku oslavil o tři minuty později. Nejdřívě obehrál Epureanua a poté si poradil i s nebohým Věremkem, jenž tahal balon ze své sítě již počtvrté.

A aby to nebylo všechno, tak o nominaci na gól kol se přihlásil i mladičký Žano Ananidze. Poradil si s celou obranou a kdyby mohl, tak si udělá dobrý den i z přítomných diváků, jenže ti na hřišti nebyli, tak se Žano rozhodl střílet a zhruba z deseti metrů střílel a nemýlil se. Zápas tak skončil výsledkem 0:5. Kolebevova židle se povážlivě naklání, po tomto zápase možná již spadla.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
paver

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele