18. kolo
02.12.2012 13:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - FK Rostov 0:2

Zápas v Samaře dopadl podle očekávání. Domácí útočná impotence a nulová obrana zapříčinila to, že hostující Rostov si z Povolží odváží cenné 3 body.

Hosté na nic nečekali a hned v 6. minutě prolomili obranný blok domácích Křídel Sovětů. Po Taranovově chybě se na brankáře domácích řítil osamocený Holenda, ale jeho pokus byl včas zblokován, jenže balon dolétl k Blatnjakovi, který uklidil míč z hranice vápna přímo do šibenice. Rostované se tedy ujali vedení 0:1. Hlavně díky chybující obraně Samary, nutno dodat. Rostov byl i nadále lepším mužstvem, jenže kombinace kazil těžký terén. Ten často zpomaloval přihrávky, hráčům odskakoval balon, a proto se většina akcí táhla vzduchem, kde dominovali stopeři obou celků. První půle tedy skončila výhrou Rostova 0:1. Domácí dopředu nic nevymysleli.

Druhá půle toho ze začátku mnoho nepřinesla. Hrál se nezáživný fotbal. Oba celky se praly spíše samy se sebou, než se soupeřem. V 63. minutě fanoušci na stadionu Metallurg zpozorněli, neboť jejich hráč Callagov dostal z ničeho nic červenou kartu. Podle pozdějších informací ji dostal za protesty u rozhodčího. Bohužel zatím nevíme, co sudímu řekl. Podle přímé červené karty asi nic pěkného. Červená karta zmrazila šance Samary na šlusný výsledek na totální nulu. O deset minut později využil početní převahu Litevec Česnauskis, když levou nohou vypálil balon pod břevno a o pár okamžiků později se běžel radovat za svými spoluhráči. 0:2.

Domácí si vypracovali první šanci v 86. minutě, kdy Kornilenko po úniku napálil tyč. Ta byla zároveň tečkou za tímto poměrně nudným utkáním, kde zvítězila bojovnost Rostova nad bídou Samary.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele