15. kolo
09.11.2012 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Rostov - Amkar Perm 3:0

Možná až příliš jednoduše zvítězil zachraňující se Rostov nad hosty z Permi. Čekal se vyorvnaný duel s minimem branek, ale opak byl pravdou. Domácí rozhodli o výhře kolem 70. minuty, kdy vsítili dvě branky za pět minut.

První šanci si připsali aktivně hrající hráči Rostova. V páté minutě vystrašil Česnauskis Narubina ostrou ranou z úhlu. Brankář Permi balon vyrazil před sebe, kde jej uklidil jeden z obránců. Domácí svého soka tlačili i nadále a krátce před půlhodinou hry se radovali z první branky. Sinama-Pongolle utekl po levém křídle, nacentroval před bránu, kde do balonu trknul útočník Cocis, Narubin byl bez šance.

O deset minut později brankář Amkaru po závaru fauloval aktivního Česnauskise a Sinama kopal penaltu, jenže hostující brankář jej vychytal. Do šaten se tedy šlo za stavu 1:0 pro Rostov.

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první. Domácí celek útočil a Permjaci se snažili útočit zejména z protiútoků, jenže ty tentokrát byly zcela bezzubé. Domácí měli spoustu šancí, ale až v 69. minutě zvýšili na 2:0. Po rohu se k hlavičce dostal Saláta a hlavou překonal bezmocného Narubina.

A aby toho nebylo málo, tak o pět minut později hosté opět faulovali ve vápně, když jeen ze zadáků podtrhl Kalačova. Kiričenko penaltu tentokráte proměnil a Rostov zvítězil jasně a bez problémů 3:0.

Autor: Jan Nápravník

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda golove pomuze dostat Rostov ven ze sestupovejch pozic

Reagovat
smazaný uživatel

co s nim je, ze neni ani na lavce, kazdopadne dokazou si poradit i bez nej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele