13. kolo
28.10.2012 10:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Dinamo Moskva - Křídla Sovětů Samara 1:0

Nedělní kolo odstartovalo domácí výhrou Dinama, které se začíná odpoutávat od bojů o sestup. Jediný gól do sítě Samary vstřelil Kokorin, a tak tým od řeky Volhy zůstává namočen do bojů o baráž.

V deštěm zmáčených Chimkách dnes nebyl k vidění příliš pohledný zápas. Úvod utkání přinesl hodně nepřesností a zastřelování ze stran obou soupeřů - Callagov, Sapeta i Baljajkin to zkoušeli střelami z dálky, ovšem ani jedna si nenašla cestu do prostoru branky a Kurányiho hlavička mířila přímo na Veremenka. Proto jako blesk z čistého nebe přišla akce ve 13. minutě - před pokutovým územím si narazil Kokorin s Kurányim a následně se ruský mladík nemýlil, přestože se mu míč zastavil v louži a zároveň na něm visel obránce. Veremenko byl naprosto bezmocný - 1:0!

Po gólu se opět vše vrátilo do stejných kolejí a neviděli jsme moc záživný zápas, nejaktivnější z hostů, Grigorijan, často zkoušel přelstít obranu hostů, avšak ani jeden z jeho pokusů nenesl ovoce. Ve 41. minutě se nám opět předvedla dvojice Kurányi, Kokorin. Tentokrát ruský talent předložil německému forvardovi velkou příležitost, avšak u balónu byl Veremenko dřív.

V druhém poločase jsme byli svědky opravdu nezáživného fotbalu, přestože hned ze startu jsme viděli slibnou příležitost Dzsudzsaka z levé strany, který střílel k bližší tyči, Veremenko byl však připraven. V 55. minutě se do pokutového území vydal Caballero, ale tváří v tvář Šuninovi byl zezadu obrán obětavým Granatovým skluzem. V 68. minutě dostal Jevgenij Baljajkin letos již čtvrtou. Žlutou kartu a tak si v dalším zápase nezahraje.

V 84. minutě konečně padl další gól - Jusupov se dostal k odraženému míči a z hranice vápna míč proputoval až do sítě, jedinou vadu tato branka měla v tom, že domácí hráč fauloval a gól tak nebyl uznán. Do konce zápasu to už zkoušel jenom Vorobjev z 25ti metrů, ovšem narazil na připraveného Šunina a tak domácí mohli slavit vítězství 1:0

Autor: Jakub Križan / championat.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
HullCity

2:1

Reagovat
HullCity

A už jsou jen 7 bodů od EL...snad si tuhle formu udrží.Kokorin bude,podle mě,hvězdou domácího MS 2018!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele