14. kolo
04.11.2012 12:45 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Těrek Groznyj 3:1

Anži si dokázalo poradit s Těrekem a i nadále se drží u čela ligy. dnes o vítězství rozhodli druhé desetiminutovce dvěma slepenými góly.

Domácí začali mnohem lépe a vypracovali si tlak hned na začátku utkání. Z něj vytěžili postupně dva góly. První přišel na světlo světa v 10. minutě, kdy se po průniku Žirkova radoval Boussoufa. nutno ovšem dodat, že Žirkov má na gólu lví podíl, protože "udělal" obranu Těreku a Mbark zakončoval do prázdné brány. 1:0.

O sedm minut později bylo vymalováno. Trefil se totiž kanonýr Lacina Traoré. Tentokrát akci udělal Etoo, který vykombinoval obranu Těreku a Traoré neměl problém s překonáním Godzura. 2:0.

První půle se pak odehrávala v poklidném tempu. Domácí se zklidnili a hosté evidentně zaskočení průběhem neměli sílu na odpověď. Do šaten se tedy šlo se stavem 2:0.

Počátek druhé půle nabídl naději pro Těrek. V 54. minutě totiž Traoré ve vápně sundal Lebeděnka a Georgijev si postavil balon na penaltový puntík. Gabulov neměl šanci. Skočil ke straně a penalta byla zahrána v panenkovském stylu. Hosté tedy snížili. Jenže jejich elán neměl dlouhého trvání. Přesněji trval deset minut. Boussoufa centroval, Tagirbekov prodloužil a stoper Samba pomalu z brankové čáry "zabil" balon do sítě. 3:1.

Poté se utkání už jen dohrávalo. Silná Machačkala nenechala svého regionálního soupeře nadechnout k závěrečnému tlaku a bere zasloužené 3 body.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zekq

0:1

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Kavkazsky derby 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele