17. kolo
26.11.2012 12:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Amkar Perm - Anži Machačkala 1:2

Machačkala se přiblížila doposud neohroženému lídrovi z Moskvy. Dagestánci brankou Šatova z nastavení vydřeli výhru v Permi.

Domácí Amkar se na svého silnějšího soka vrhl s vervou a počátek utkání patřil jemu. Uralané hrozili zejména z rohů,jenže žádná střela nenašla cíl mezi třemi tyčemi. To se změnilo až v 26. minutě, kdy debutant v dresu Amkaru Andrej Semjonov poprvé hlavou rozvlnil síť machačkalské branky. Znamenitý debut pro mladého hráče. 1:0.

Hosté se probrali poměrně rychle, dokázali totiž srovnat již za dvě minuty. Po šikovném centru aktivního Lachijalova překonal brankáře Geruse střelou k tyči Odil Achmetov. 1:1. První půle jinak moc šancí nenabídla, a tak se odcházelo do šaten za stavu 1:1, což obě mužstva určitě brala.

Druhou půli načalo pěknou kombinací duo Traoré-Lachijalov. Prvně jmenovaný přihrával a Šamil z pěkné pozice střílel, jenže Gerusovi přímo do rukou. Hosté po změně stran plynule přebrali iniciativu. Zejména Agalarov s Traorém znamenali velké nebezpečí pro branku domácího celku, jenže domácí obrana jejich snahy výborně likvidovala. Jenže tlak hostujícího celku se s přibývajícími minutami stále navyšoval a zdálo se býti jen otázkou času, kdy bude muset domácí spasitel v brance vytahovat balon podruhé ze své brány. Stalo se tak nakonec v 92. minutě, kdy se z úhlu po individuálním průniku trefil Šatov a zápas tak skončil vítězstvím Anži v poměru 1:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
OVi.77

Anži přehlídka spálených šancí , hlavně Zhirkov ale nakonec to tam Shatov v 91. minutě dotlačil na výsledných 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele