o titul, 36. kolo
25.03.2012 14:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Rubin Kazaň 1:1

Zenit doma nedokázal udržet vedení nad kazaňským Rubinem, ale i přesto navýšil vedení v lize na sedm bodů na druhé CSKA.

Počátek utkání byl v režii domácích, kteří svého soka zatlačili před bránu, ale nedokázali vymyslet žádnou kloudnou akci. Až ve 14. minutě obraně hostů utekl Alexandr Keržakov a šel do souboje proti Ryžikovovi, ten mu ale skočil pod nohy a míč podle pravidel uzmul. Poté se fotbal tak nějak vytratil, poněvadž hosté začali hrát pěkně od podlahy a nedali ani centimetr zadarmo. Hráči Zenitu se často jen zmohli na centry před bránu, které lapil jistý Ryžikov. Ten ztratil na jistotě v 36. minutě, kdy obdržel první branku. Domácí hráč byl zhruba 40 metrů před bránou faulován, sudí naznačil, že nebude signalizovat hru píšťalkou a Širokov z kroku poslal oblouček za obranu na Huzstiho, který v souboji s hostujícím gólmanem nezaváhal. 1:0 pro domácí a za tohoto stavu se šlo do kabin. Domácí zaslouženě vedli.

Hosté do druhé půle vystřídali nevýrazného Ďaďuna a kouč Berdyjev ho nahradil Nelsonem Valdézem. Zhruba pět minut po přestávce se Keržakov zase řítil sám na Ryžikova a zase neuspěl. Jako poslední záchrana se přiřítil Cesar Navas a Alexandra v rámci pravidel odzbrojil. Ale na druhé straně se slavilo. Natcho rovněž obloučkem vyslal Valdéíze vstříc Malafejevovi a ten neváhal a nártem jej prostřelil. Výborná práce od Berdyjeva, že Paraguayce poslal na plac. 1:1. Valdéz se o pár minut později zranil a musel být střídán, to samé na druhé straně v jiném souboji belgický obránce Lombaerts. Fotbalového se toho už moc neudálo,jen v 85. minutě mohl Vladimír Bystrov oslavit svůj 200. zápas gólem, ale s Ryžikovem si v souboji 1 na 1 neporadil. Kazaňský brankář byl v těchto soubojích bezchybný, a tak zápas skončil dělbou bodů.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele