základní část, 8. kolo
08.05.2011 18:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Lokomotiv Moskva 1:1

Zenit Petrohrad nedokázal na domácí půdě porazit Lokomotiv Moskva a po remíze 1:1 si oba týmy body dělí. Góly padly v rozmezí tří minut druhého poločasu, kromě branek toho utkání moc nenabídlo.

Šlágr osmého kola nabídl opatrný fotbal, převážně se hrálo ve středu hřiště, hráči hodně faulovali a nic speciálního nemohli předvést u cizí branky. Ve výsledku tak diváci na stadionu Petrovskij neviděli jedinou šanci, která by stála za zmínku.

Druhý poločas začal faulem Maicona na brankáře Malafejeva, po kterém musela jednička Zenitu vystřídat. Mezi tři tyče se postavil Bělorus Ževnov. Na hřišti se po tomto incidentu strhla mela a sudí Jegorov vytáhl čtyři žluté karty. Následně mohl otevřít skóre útočník Zenitu Keržakov, jeho střela se odrazil od tyče do brankáře Guilhermeho, který měl velké štěstí, že míč nezapadl do branky. Keržakov byl koneckonců velmi aktivní v druhém poločase, v další šanci se pokusil přehodit Guilhermeho, ale jeho pokus těsně minul branku.

A v 65. minutě Keržakov zařídil penaltu, když jej fauloval obránce Burlak. K pokutovému kopu se postavil Lazović a svým šestým gólem v sezoně dostal Zenit Petrohrad do vedení. Vedení domácímu týmu nevydrželo dlouho. Centr Ďurici dopravil do sítě Maicon a vyrovnal na 1:1. U inkasované branky zaváhal Ževnov.

V dalších minutách měl k vítězství blíže Zenit Petrohrad, ale když ani Alves nedokázal nasměrovat míč do sítě, skončilo utkání remizou 1:1.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
Ebola SVK

hubočan ďurica 1:1 ...skvele chlapci ,podržte si základ. repre vás potrebuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele